Showbiz

#stefan banica #dansez pentru tine #showbiz #mihai petre #cristi brancu #vedete intern

Stefan Banica isi ia si iubita la Antena? 3 vedete care si-au impus nevestele la TV

Stefan Banica a obtinut recent un contract cu Antena 1 si, potrivit click.ro, solistul face presiuni la sefii televiziunii din Baneasa pentru a o lua cu el si pe Lavinia Parva, iubita sa. Banica nu este singura vedeta care isi favorizeaza iubitele pentru a obtine un job in showbiz.

Banica a impus conditii

Zilele trecute, un nou nume mare venea sa completeze lista celor care plecau de la Pro TV la Antena 1. Stefan Banica, cel care a prezentat vreme de 14 sezoane emisiunea generatoare de audiente-record "Dansez pentru tine", semnase un acord cu televiziunea din Baneasa. Intre timp, paparazzii Click au surprins-o dand tarcoale sediului Antenei si pe iubita artistului, Lavinia Parva. Mai mult, surse din Antena le-au marturisit celor de la publicatia tabloida ca Lavinia ar urma sa lucreze si ea acolo, in urma conditiilor impuse de Banica pentru semnarea contractului.

Cantaretul se pare ca va prezenta din toamna show-ul "Romanian Idol", care urmeaza reteta de succes a emisiunii din Statele Unite, "American Idol". Spectacolul TV urmeaza sa fie produs de nimeni alta decat Mona Segall, si ea demisionara din Pro TV. Insa, ca sa preia emisiunea, spun gurile rele, ca Stefan Banica a cerut ca din echipa sa faca parte si cativa apropiati de-ai sai, printre care si Lavinia. Iubita lui Banica ar putea fi coprezentatoarea show-ului de divertisment sau chiar jurat.

CITESTE SI:

Liviu Varciu, lovitura dubla, din partea fostei sotii si a actualei iubite

Oglinda, oglinjoara, cine este cea mai frumoasa femeie... din lume?


Mihai Petre si-a facut consoarta vedeta

Sursa foto: enational.ro

O veste ii lua anul trecut prin surprindere pe multi. Carismaticul dansator Wilmark era inlocuit din juriul emisiunii "Dansez pentru tine" intrucat ar fi fost de acord sa apara intr-o emisiune la un alt post concurent. Cea care ii lua locul era nimeni alta decat Elwira, sotia lui Mihai Petre. "Wilmark a fost sabotat de Mihai Petre, care abia astepta sa-si aduca sotia in trust. Ca sa-l scoata din juriu, au gasit motivul acesta, ca ar fi participat la o emisiune de la Kanal D", a declarat atunci un apropiat de-al lui Wilmark, pentru Click.ro.

Dupa scoaterea din grila e emisiunii-concurs, Mihai si Elwira au mai aparut o data impreuna la Pro TV, de data aceasta in calitate de cuplu de prezentatori. Cei doi au prezentat emisiunea "Minunea dansului", din ziua de Paste. Audientele au fost insa sub asteptari.

Cristi Brancu, emisiune cu nevasta

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Si realizatorul TV Cristian Brancu si-a propulsat nevasta, pe Oana Turcu, in fata camerelor de filmat. Cristi a luat-o coprezentator al emisiunii "Confidential", dupa ce cei doi s-au cunoscut chiar pe platoul de filmare.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare