Showbiz

# fiica costel busuioc #concurs talente #x-factor #costel busuioc

Ti-l amintesti pe Costel Busuioc? Iata ce divin canta fiica lui, favorita la X Factor!

In urma cu aproape 10 ani, Costel Busuioc a impresionat o lume intreaga devenind dintr-un simplu si sarac zidar o vedeta. Cu vocea sa de tenor a castigat concursul Hijos de Babel si 100.000 de dolari, devenind celebru. Nu a fost insa biletul castigator. Familia lui inca se zbate in saracie, asa ca fiica cea mare, Maria, are acum sansa de a-si aduce tatal acasa. Costel Busuioc este de 1 an in SUA, in turneu.

Vineri, 22 septembrie, fiica lui Costel, cea despre care el afirma mândru că i-a moștenit talentul, a pășit timidă pe scena "X Factor" și a avut o prestație impecabilă. Maria a câștigat aprecierea celor din juriu. ”Inițial nu îi spusesem că vin la X Factor, l-am anunțat pe tatăl meu cu o săptămână înainte. M-a sfătuit să am încredere în mine, să dau ce am mai bun și să încerc să încerc să nu mă uit la o persoană anume, ca să nu am emoții”, a povestit Maria.

Adolescenta este speranța celor dragi de a ieși din starea în care se află, iar câștigarea marelui premiu de către aceasta ar putea însemna reîntoarcerea lui Costel în țară și reîntregirea familiei dezbinate de lipsurile materiale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare