Showbiz

#ion tiriac vanatoare #vanatoare balc mistreti

Tiriac si ai lui au ucis zeci de mistreti

In prima zi a celebrei partide de vanatoare de la Balc, omul de afaceri Ion Tiriac si invitatii sau au impuscat sambata in jur de 50 de mistreti.

Numarul exact al "victimelor" nu se cunoaste inca. La vanatoare au participat nume grele precum Wolfgang Porsche, mostenitorul imperiului auto cu acelasi nume, Elan Schwartzenberg , Franz Rauh, cel mai mare producator de sucuri naturale din Europa, trei dintre marii tenismeni ai lumii dar si alte celebritati din lumea afacerilor sau a politicii.

Haitasii - aproape o suta - sunt localnici din Balc si din satele invecinate. Anul trecut, fiecare a primit pentru truda cate 50 de lei si carne de mistret . Cele mai frumoase exemplare vor fi pastrate insa pentru tabloul de vanatoare de duminica, atunci cand mistretii vor fi asezati in piramida. Omul de afaceri Ion Tiriac plateste anual o taxa de 90.000 de lei pentru a folosi fondul de vanatoare de 13.000 de hectare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului