Showbiz

# copii tiriac #stiri monden #ion tiriac #cadouri copii vedete

Tot ce nu stiai despre fiica secreta a lui Ion Tiriac

Toti il stiu pe Ion Ion Tiriac, dar putini sunt cei care stiu detalii despre ceilalti doi copii ai fostului sportiv, Karim si Ioana. Ioana a implinit 20 de ani si, desi mama sa este de origine egipteana, a copilarit si a studiat in Bucuresti. Acum este studenta la Facultatea Romano-Americana si, in afara de studii, se ocupa si cu acte de caritate.

Fostul tenisman Ion Ţiriac (78 de ani) a fost căsătorit o singură dată, în anii ‘60, cu handbalista Erika Braedt. Din aceasta casatorie nu a avut copii, insa nu a ramas fara mostenitori. Tiriac are trei copii: Ion Ion (41 de ani), care provine din relaţia cu manechinul american Mikette von Issenberg, Karim (23 de ani) şi Ioana (20 de ani), ambii din relaţia cu ziarista egipteană Sophie Ayad (51 de ani). Ţiriac a cunoscut-o pe Sophie în 1994, la München, pe vremea când afaceristul era stabilit în Germania şi unde coordona turneele de la Hanovra, Stuttgart şi Essen. 

Ioana, mezina omului de afaceri, este o tanara frumoasa si isteata, implicate intr-o multime de proiecte, unele chiar caritabile. Desi relatia dintre cei doi nu a fost niciodata foarte expusa, Ioana se pare ca este foarte atasata de tatal ei. Drept dovada, un mesaj lasat de aceasta pe o pagina de pe o retea de socializare, unde arata cat de mult il admira. „La mulţi ani celui mai bun tată, pe care orice fată din lumea întreagă şi l-ar dori. Nu ţi-am spus niciodată asta, dar te iubesc până la lună şi înapoi. Nu există cuvinte pentru a descrie acest om. Mă inspiră din ce în ce mai mult cu fiecare zi”, a scris aceasta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare