Showbiz

# moarte ileana ciuculete # vedete cancer #deces vedete #ileana ciuculete

Ultimele cuvinte ale Ilenei Ciuculete. Ce a spus pe patul de moarte

La mai bine de doua saptamani de la moartea cantaretei de muzica populara Ileana Ciuculete, familia este la fel de indurerata si de afectata de disparitia fulgeratoare a acesteia. Rudele apropiate povestesc ultimele momente din viata Ilenei, petrecute de altfel alaturi de sotul ei, Cornel Gales, la spital.

Doina Belu nasa de cunune a Ilenei Ciuculete a povestit pentru Click! amănunte neştiute despre ultimele zile din viaţa artistei: ”Ileana se simţea obosită în ultima vreme. Sâmbătă, cu trei-patru zile înainte să se stingă din viaţă, i-a chemat la spital pe băieţii ei, Mugurel şi Cristian, şi le-a spus să nu se sperie, să-şi trăiască viaţa, că ea nu ştie cât va mai avea de trăit. Le-a spus să se înţeleagă şi să fie uniţi”.

A doua zi, duminică, celebra solistă a intrat în comă, până marţi, când a murit. Dar, înainte de a-şi da ultima suflare, se trezise, era conştientă. Alături de ea i-a fost soţul, Cornel. “Când s-a stins Ileana, eram la telefon cu el… Plângea, iar ea a murit în braţele lui. I-a spus că ştie că se va duce şi să nu o plângă, să-şi trăiască viaţa şi să se înţeleagă între ei, cu băieţii”, susţine Doina Belu, potrivit Click.. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare