Showbiz

#vanatoare mistreti balc #ion tiriac balc

Vanatoarea de la Balc s-a incheiat cu traditionala poza de grup

Partida de vanatoare organizata de Ion Tiriac pe domeniul de la Balc s-a incheiat, duminica, in jurul orei 12.00, cand s-a facut si prezentarea celui mai frumos mistret ucis.

Conform traditiei, in final, cei 25 de participanti, printre care s-au aflat Wolfgang Porsche - mostenitorul companiei auto cu acelasi nume, Franz Rauch -proprietarul celui mai mare producator de sucuri naturale din Europa si Klaus Mangold (Daimler Chrysler), au participat la "tabloul de final", o fotografie de grup in care este infatisat si trofeul, asezat deasupra celorlalti mistreti vanati, informeaza Bihoreanu.

Invitatii au plecat apoi spre Aeroportul din Cluj Napoca, unde se vor imbarca in aeronavele cu care vor parasi Romania . Potrivit angajatilor Aeroportului Oradea si Arad, avioanele private care au adus invitatii lui Ion Tiriac in Romania au decolat deja in cursul diminetii pentru a se indrepta spre Cluj, unde vor prelua pasagerii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare