Showbiz

#showbiz #vedete intern #onorarii vedete #andra #smiley #connect-r

Vara, artistii nu dorm ca sa faca bani! Iata sumele colosale castigate din spectacole!

40.000 de euro pe luna! Suna bine, nu? Cine n-ar visa la un asemenea salariu fabulos! Ei, iata ca atat castiga din concertele de vara unele dintre vedetele de la noi din tara.

Connect-R: 4.500 de euro pe spectacol

Sursa foto: urban.ro

Connect-R n-are vreme de dormit vara pentru ca trebuie sa cante si ziua, si noaptea. Iar in week-end-urile de vara, carismaticul artist a ajuns sa aiba chiar si cinci spectacole, fiind nevoit sa alerge dintr-o parte in alta a tarii, acolo unde impresarii sai au semnat contracte.

Surse din anturajul solistului, citate de wowbiz.ro, sustin ca luna trecuta acesta ar fi castigat din concerte in jur de 40.000 de euro, tariful lui fiind in jur de 4.500 de euro pentru un spectacol.

"Are o multime de concerte, luna trecuta a castigat aproape 40.000 de euro, in conditiile in care refuza destule pentru ca nu mai face fata. Ar trebui sa cante in fiecare zi, iar el isi doreste sa petreaca timp si cu familia lui", a declarat un apropiat al artistului.

CITESTE SI:

"Reteta" succesului. A schimbat 3 barbati celebri in 3 saptamani si a devenit vedeta!
Moda hippie a revenit. Moschino a reinventat-o
Fobia de nasturi exista!


Andra: 3.500 de euro pe spectacol



Sursa foto: urban.ro

Pentru un show de trei sferturi de ora, Andra incaseaza 3.500 de euro. Jurnalistii de la Libertatea au scris ca artista a castigat anul trecut 450.000 de euro, iar notorietatea ei a fost exploatata si prin contracte de publicitate de pe urma carora a mai luat inca 150.000 de euro.

Andreea Balan: 2.500 de euro pe spectacol


Sursa foto: ro.wikipedia.org

Si Andreea Balan este pe val. In fiecare sfarsit de saptamana, de vineri seara pana duminica noapte, blonda canta si danseaza cat o tin puterile. Artista incaseaza, potrivit cancan.ro, un onorariu cuprins intre 1.800 si 2.500 de euro pe spectacol, in functie de complexitatea acestuia.

Nu e de mirare atunci ca, potrivit estimarilor aceleiasi publicatii, Andreea a castigat in 2013 nu mai putin de 300.000 de euro din cantari.

Alex Velea: 2.500 de euro pe spectacol

Sursa foto: urban.ro

Printre artistii bine platiti se numara si Alex Velea. Potrivit surselor media, artistul si-ar fi marit anul trecut onorariul, dupa ce s-a aflat de relatia lui cu Antonia. E posibil ca tariful pe care Velea il practica acum, de 2.500 de euro, sa sufere din nou majorari, odata cu lansarea anuntului ca va deveni tatal copilului Antoniei.

Smiley, in top: 7.000 de euro pe spectacol

Sursa foto: vip-booking.ro

Daca dam crezare cancan.ro, Smiley este unul dintre cei mai bine platiti tineri artisti de la noi. Smiley incaseaza intre 5.500 si 7.000 de euro pe concert si canta intotdeauna live, acompaniat de instrumentisti. In ciuda preturilor piperate, cantaretul nu duce deloc lipsa de contracte.

Sursa foto: pressalert.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare