Showbiz

#jennifer aniston #sarah jessica parker #showbiz #vedete terapie cuplu #Adrian Bahmuteanu

Vedete care au urmat terapia de cuplu pentru a-si salva casniciile

Dragostea le da mari batai de cap vedetelor, iar acestea ar face orice ca sa isi mentina echilibrul in viata sentimentala. Terapia de cuplu este cea mai noua metoda la care au recurs mai toate vedetele care au intampinat dificultati in amor. Iata cateva cupluri celebre care s-au prezentat in fata psihologilor pentru a a-si rezolva problemele in dragoste.


1. Jennifer Aniston si Justin Theroux

Celebra actrita Jennifer Aniston este logodita de mai multi ani cu actorul Justin Theroux. Desi urmau sa se casatoreasca anul acesta, cei doi nu au reusit sa faca pasul cel mare, din cauza numeroaselor neintelegeri pe care le-au intampinat din pricina faptului ca nu reusesc sa isi petreaca prea mult timp impreuna.

"Jen si Justin se iubesc, sunt pe deplin dedicati unul altuia. Sperau sa fie deja casatoriti, dar angajamentele din cariera le-au dat planurile peste cap anul acesta. Au fost o vreme la terapie de cuplu. Amandoi regreta ca nu au petrecut mai mult timp impreuna (...) si au decis ca anul viitor va fi diferit" , a declarat o sursa apropiata cuplului pentru MailOnline.com.


2. Sarah Jessica Parker si Matthew Broderick

Terapia de cuplu pare sa fie cea mai buna alegere a vedetelor pentru problemele intampinate in viata sentimentala, deoarece multe celebritati au reusit sa isi salveze casniciile, aflate pe marginea prapastie, prin aceasta maniera.

In acest stadiu s-a aflat si casnicia actritei Sarah Jessica Parker, care, desi a fost inselata de sot, Matthew Broderick, a reusit sa treaca peste acest moment dificil cu ajutorul terapiei. Anul acesta, cei doi au implinit 16 ani de casnicie si sunt parintii a trei copii.

3. Adrian Bahmuteanu si Silviu Prigoana

La terapia de cuplu au inceput sa apeleze si foarte multe celebritati din Romania. Unul dintre cuplurile celebre care au recunoscut public ca merg la psiholog pentru a-si salva casnicia este format din Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana, care pana acum au divortat de patru ori.

"Avem probleme din trecut pe care trebuie sa le rezolvam. Mergem de vreo doua ori pe saptamana, se simt pasii inainte. Nu e nicio rusine sa mergi la psiholog. Aseara am stat la un pahar de vin si am vorbit. Dimineata s-a trezit si mi-a facut cafeaua. Daca vrea sa fim o familie, mai dam o sansa asa cum am facut acum", a marturisit Adriana Bahmuteanu.

Sursa foto: agentiadepresamondena.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului