Showbiz

#showbiz #miley cirus #charlie sheen #keanu reeves #adrian mutu #fantome vedete

Vedete cu experiente paranormale. Afla cine sustine ca a vazut fantome

In ultima perioada, multe dintre vedete sustin ca au avut parte de experiente paranormale. Daca la unele fanii pun afirmatiile inspaimantatoare pe seama consumului de droguri sau de alcool, la altele este pur si simplu greu de inteles cum de au fost in stare sa spuna asa ceva. Iata un top al celebritatilor carora imaginatia le-a jucat feste.

Keanu Reeves

Sursa foto: astrologi.ge

Cine si-ar fi imaginat vreodata ca simpaticul Keanu Reeves ar fi in stare sa sustina ca a vazut o fantoma, e drept, pe vremea cand era doar un copil? "Locuiam in New Jersey cand am simtit o fantoma. Imi aduc aminte cum ma uitam la acest costum, care levita si care nu avea nici corp, nici picioare. A intrat in camera in care eram si apoi a disparut. M-am uitat la dadaca mea, care era la fel de socata ca si mine. Nu am mai putut sa adorm apoi. Inca imi mai apare acea silueta in cosmaruri", potrivit bettyconfidential.com.

CITESTE SI:

6 celebritati pe care le gasesti pe site-urile de dating

 
Charlie Sheen


Sursa foto: starcrush.com

Actorul Charlie Sheen a socat o lume intreaga atunci cand a declarat: "Vad fantome si pot comunica cu spiritele prietenilor decedati". Actorul spune ca nu i s-a intamplat o singura data si ca nu i se pare nimic anormal in asta. "Cand prietenul meu Zalman King a murit, am fost sa o consolez pe vaduva lui. Eram la ea acasa, am ridicat paharul si l-am vazut pe Zalman in spate. Tatal unei prietene de-ale mele, Stephanie, a murit. Am fost la ea acasa si i-am vazut tatal pe scari", a declarat Charlie Sheen.

Miley Cirus

Sursa foto: hvngrymag.com

Dupa iesirile excentrice pe care le are, s-ar putea ca nimeni sa nu mai fie uimit atunci cand Miley Cirus povesteste istorioare infricosatoare. Potrivit dailymail.co.uk, cantareata sustine ca a fost nevoita sa paraseasca apartamentul din Londra in care se cazase pentru ca: "am vazut un baietel care statea pe chiuveta si se uita la mine cum faceam dus. M-am speriat foarte tare. A doua seara povestea s-a repetat si pot sa jur ca l-am vazut pe acest baietel cum statea pe chiuveta si dadea din picioare".

La Toya Jackson

Sursa foto: perezhilton.com

La Toya Jackson, sora megastarului muzicii pop, sustine ca a auzit de multe ori pasi de step ca si cum Michael inca danseaza in propria-i camera.

Adrian Mutu

Sursa foto: theapricity.com

Sursa foto: eva.ro

Chiar daca nu au vazut fantome, se pare ca si vedetele de la noi s-au intalnit cu experientele paranormale. Adrian Mutu si Oana Zavoranu sunt doar doua dintre celebritatile autohtone care ar fi "beneficiat" de magia vrajitoarelor.

Sursa foto: fanpop.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare