Showbiz

#mark zuckerberg #smiley #showbiz #simona halep #vedete intern #campnaie umanitara #ALS Ice-Bucket Challenge

Vedete implicate in cea mai ampla campanie umanitara din lume. Iata cine isi toarna apa cu gheata in cap!

"ALS Ice-Bucket Challenge" este fenomenul mondial care a adunat laolalta si a castigat sprijinul a zeci, poate chiar sute de vedete, pana in prezent. Iata care sunt celebritatile importante din Romania, dar si din strainatate, care au dat curs dusului caritabil cu apa rece!


Campania "ALS Ice-Bucket Challenge" a fost lansata de un american din Massachusetts, bolnav de ALS (scleroza laterala amiotrofica), o boala neurovegetativa grava, ce afecteaza creierul si maduva spinarii. Scopul acestuia a fost acela de a atrage atentia si de a creste gradul de constientizare a publicului cu privire la aceasta maladie grava.

Lansata sub forma unei provocari, campania "cere" participantilor ca, inainte de a dona banii catre ALS Association USA (minimum 100 de euro), sa se filmeze in timp ce isi toarna o galeata cu apa in cap. Dupa dusul cu apa rece, acestia trebuie sa nominalizeze alte trei persoane care sa le urmeze exemplu.

Printre vedetele de talie mondiala care au dat pana acum curs initiativei se numara Mark Zuckerberg, Bill Gates, Shakira, Lady Gaga, Gerard Pique, Novak Djokovic etc. Insa nici vedetele din Romania nu au ramas indiferente la aceasta campanie umanitara neconventionala. Simona Halep a acceptat provocarea ALS Ice Bucket Challenge inainte de debutul turneului de la New Haven, America. Sportiva, impreuna cu alte doua jucatoare importante de tenis - Petra Kvitova si Caroline Wozniacki - i-au facut "dusul de gheata" directoarei turneului de la New Haven, Anne Worcester.

CITESTE SI:

Judecate aspru. Vedete puse la colt de colegii din showbiz
Top 5 orase din lumea intreaga cu o viata de noapte exploziva!
5 amenzi ciudate de pe tot globul pe care le poti incasa pe neasteptate


Smiley, provocat sa primeasca dusul de gheata

Dupa ce baschetbalistul Adrian Gutoaia, component al nationalei de seniori, si-a turnat in scop umanitar o galeata de apa rece in cap inaintea partidei cu Slovacia, sportivul a pasat provocarea in public catre nimeni altul decat Smiley. Artistul are la dispozitie 24 de ore pentru a pune in practica provocarea cu scop umanitar.



Charlie Sheen a optat pentru o maniera originala

Printre vedetele de talie mondiala care au dat curs initiativei caritabile s-a numarat si Charlie Sheen. In stilul sau caracteristic, vedeta s-a abatut de la regulile provocarii. A schimbat apa din galeata cu bancnote in valoare totala de 10.000 de dolari, pe care a promis ca ii va dona catre ALS Association din SUA.




Sursa foto: Ziaruldeiasi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului