Showbiz

#nicoleta luciu #showbiz #lucian viziru #vedete extern #frati vedete

Vedete la dublu! 5 celebritati cu surori sau frati la fel de celebri

De cele mai multe ori, celebritatile sunt “vedeta familiei”. In cazul unora, insa, familia are doua sau chiar mai multe vedete. Iata 5 celebritati cu frati sau surori la fel de cunoscuti.

Lucian si Augustin Viziru

Jucator de tenis de performanta, Lucian Viziru a hotarat ca viata din lumina reflectoarelor este mai potrivita pentru el. Dupa mai multe incercari in industria muzicala, cu trupe precum Gaz pe foc sau DarkTown, Lucian a ajuns sa joace si in filme. In telenovela “Regina” a jucat alaturi de fratele sau, Augustin Viziru, care mai cochetase in trecut cu telenovelele (“Lacrimi de iubire” si “Poveste de cartier”). Daca Lucian joaca rolurile unui baiat cuminte, serios, Augustin este aproape intotdeauna baiatul rau din filme.


CITESTE SI:

Cu ce se ocupau vedetele inainte sa devina celebre
Noua moda in showbiz: cuceritorii vaneaza blondele
Cele mai scurte casnicii din showbiz. De ce divorteaza vedetele dupa nici un an


Nicoleta si Iuliana Luciu

In domeniul actoriei, Nicoleta si Iuliana Luciu colaboreaza foarte bine. Cele doua surori au jucat impreuna in filmul “Inima de tigan”, dar si in “Aniela”, o alta productie a trustului PRO. Daca Iuliana se rezuma doar la actorie, Nicoleta Luciu cocheteaza si cu rolul de prezentatoare, in prezent fiind coprezentatoarea emisiunii “Vocea Romaniei”.



 

Zac Efron si Dylan Efron

Cei doi actori au o legatura foarte stransa in filmul “Charlie St. Cloud” si se pare ca situatia este aceeasi si in viata reala. Zac si Dylan obisnuiesc sa mearga impreuna la plaja si sa urmareasca meciuri de fotbal amandoi.




Willow si Jaden Smith


Cu doi parinti celebri, era imposibil ca fiii sa ramana anonimi. Copiii lui Will Smith, Willow si Jaden, si-au inceput cariera cinematografica inca de mici, iar drumul catre succes pare unul sigur. Ajutati de talent, dar si de faptul ca tatal lor este actor, iar mama cantareata, cei doi copii par sa isi fi stabilit deja un viitor stralucit.



Fratii Jonas

Idoli printre adolescentii din intreaga lume, fratii Jonas par sa fi gasit reteta succesului in familie. Cei trei au o trupa numita chiar “The Jonas Brothers” si au aparut impreuna in mai multe filme Disney, dintre care unul despre viata lor de zi cu zi.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare