Showbiz

#showbiz #bogdan stelea #raluca moianu #gabriela cristea #vedete divort #vedete intern #vedete leftere

Vedete lasate pe drumuri dupa divort. Iata cine a ramas lefter!

Viata vedetelor trece de la o extrema la alta, si asta pentru ca de la extaz la agonie e un singur pas. Odata parasite de persoana cu care au impartit mai multi sau mai putini ani din viata, celebritatile ajung si ele de multe ori in situatii jenante: fara bani, fara casa si aratate cu degetul de o lume intreaga. Iata cine a avut de suferit de pe urma separarii.

Bogdan Stelea

Sursa foto: fanatik.ro

Fostul antrenor al Nationalei de fotbal, Bogdan Stelea, s-a despartit recent de femeia cu care a fost casatorit vreme de 6 ani. A plecat de acasa, iar acum se vede nevoit sa isi petreaca noptile prin hoteluri, sustin jurnalistii spynews.ro. Pe langa faptul ca nu mai are unde sa stea, Stelea scoate din buzunar o avere pentru a-si plati cazarea in hotelul de lux. Nu mai putin de 70 de dolari costa camera pentru fiecare noapte. Pana la pronuntarea divortului, atunci cand se va stabili cui ramane vila de la Snagov a cuplului, fostul portar va scoate din buzunar aproximativ 2.000 de dolari, potrivit spynews.ro.

Bogdan si Mirela Stelea au divortat dupa sase ani de casnicie, iar potrivit apropiatilor, la mijloc ar fi fost vorba despre infidelitati repetate ale fostului fotbalist.

CITESTE SI:

Decizii controversate la Pro TV. Cui i s-a interzis sa mai apara pe sticla

La vanatoare de barbati insurati. Iata cine a spart casnicii!

Raluca Moianu

Sursa foto: clickpentrufemei.ro

Raluca Moianu s-a despartit in urma cu mai bine de un an de sotul sau, insa imediat dupa divort vedeta TV a trecut printr-o perioada extrem de dificila. Desi a ramas cu vila din Pipera, Raluca nu a avut multa vreme un venit stabil din care sa poata sa isi intretina casa si fiica. Pentru ca ramasese fara contractele cu TVR si Gold FM, vedeta a fost nevoita sa se reprofileze si sa se orienteze catre PR.

Gabriela Cristea


Sursa foto: libertatea.ro

Si realizatoarea TV Gabriela Cristea a ramas fara bani dupa divort. Vedeta Kanal D a pierdut 1 milion de euro, dupa ce firma administrata de fostul sau sot, Marcel Toader, a intrat in faliment. Asa se face ca agoniseala de-o viata a Gabrielei s-a dus pe apa sambetei. In momentul in care a luat decizia sa divorteze, Gabriela renuntase si la job-ul de la Kanal D. Prezentatoarea a marturisit ca atunci cand a plecat din casa lui Marcel Toader mai avea in cont doar 50 de lei.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare