Showbiz

#mihaela radulescu #showbiz #ilinca vandici #marina dina #vedete bogate #vedete somere

Vedete somere, dar bogate!

Daca esti celebru, bogatia vine de la sine. Cel putin asta dovedesc unele vedete somere, care reusesc sa stranga avere, chiar daca nu au mai aparut in lumina reflectoarelor de luni bune. Iata cateva celebritati somere, care stiu sa faca bani chiar daca nu au un job stabil.

1. Ilinca Vandici

Ilinca Vandici nu si-a mai incantat fanii cu prezenta sa pe micul ecran inca din toamna anului trecut, cand a participat la emisiunea "Dansez pentru tine". Desi incearca de ceva vreme sa isi gaseasca un job, televiziunile nu i-au facut inca nicio oferta. Cu toate acestea, vedeta nu se plange de bani. Potrivit "Click", Ilinca Vandici face 1.000 de euro in doar doua ore.

"De obicei cere 1.000-1.500 de euro pentru prezentari de evenimente. Merge peste tot ca MC, asa cum se mai spune", a marturisit o prietena a Ilinicai. Vedeta isi doreste totusi sa aiba un job stabil, de aceea s-a incris la cursuri de dictie, pentru a se perfectiona.

"A facut foarte multe cursuri si ore de dictie si s-a pregatit pentru televiziune, dar acum nu are oferte. Asa ca isi foloseste cunostintele ca sa prezinte evenimente", a dezvaluit o alta prietena apropiata vedetei.

CITESTE SI:

Vedete prinse cu mata-n sac

Doua indragite vedete vor deveni parinti

Vrei o silueta de vis? La ce aliment trebuie sa renunti 

2. Marina Dina

Fosta asistenta TV de la emisiunea "Rai da' buni" a ramas fara job de aproape doi. In acest timp, Marina Dina nu s-a putut plange in privinta banilor, deoarece a avut o relatie cu un om de afaceri multimilionar, care ii satisfacea orice pofta. Potrivit cancan.ro, vedeta isi permitea, pana de curand, sa cheltuiasca o avere doar pe lenjeria intima. Ultima sa achizitie a fost un corset, ce avea un pret fabulos de 5.000 de lei.



3. Mihaela Radulescu

Mihaela Radulescu a fost una dintre vedetele de elita ale televiziunii romanesti. Ea ea reusit sa ajunga la performante uriase cu emisiunea "Duminica in familie", insa, odata ce a divortat de omul de afaceri Elan Schwartzenberg, vedeta s-a retras din lumina reflectoarelor pentru a se dedica in totalitate fiului sau, Ayan. S-a retras la Monaco, unde duce o viata de vis si rareori vine in Romania pentru diverse evenimente mondene.

Sursa foto: e-joy.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului