Showbiz

#primar #inselat

Viorel Lis si-a inselat iubita

Amor cu nabadai in cuplul Oana Ungureanu , in varsta de 29 de ani si Viorel Lis , in varsta de 64 de ani. Diferenta de varsta dintre ei isi spune cuvantul, iar certurile conjugale se lasa cu cafea varsata pe pereti si farfurii sparte, sustine Click.

Desi perceptia generala este ca femeile tinere sunt mai predispuse sa-si insele partenerii mai in varsta, iata ca fostul edil al Capitalei Viorel Lis contrazice cu exemplul personal, dezvaluit luni la “Happy Hour”.

Faptul ca avea langa el o blonda de 19 ani nu l-a impiedicat pe Lis sa calce stramb in urma cu zece ani si sa invite la cina o alta domnisoara, cu care avusese o relatie inainte de a o cunoaste pe Oana.

Prins asupra faptei, ex-primarul i-a explicat iubitei ca in acel moment incerca sa incheie definitiv conturile cu fosta iubita .


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare