Showbiz

#virgil iantu #mihaela radulescu #dani otil #copiii

Virgil Iantu revine la "Copiii spun lucruri trasnite"

Virgil Iantu se pregateste pentru o noua serie a emisiunii " Copiii spun lucruri trasnite ", una dintre emisiunile de succes pe care le-a prezentat in trecut la Prima TV.

Emisiunea va reveni in curand in grila postului tv cu o noua generatie de copii care ii amuza pe cei mari. La emisiune pot participa copiii intre 3 si 7 ani dornici sa converseze cu Virgil Iantu despre "probleme existentiale" precum supararile cu colegii de gradinita, relatia cu parintii sau cu bunicii.

Micutii haiosi vor putea vorbi cu Virgil Iantu despre tot ce le trece prin cap si au sansa sa devina faimosi , macar pentru o editie, conform Gandul.

Iantu va fi aproape de copiii si in filmul Bolt. In varianta autohtona a productiei Disney 3D, Virgil isi va imprumuta vocea personajului principal, un caine care crede ca are super puteri. Libertatea sustine ca, alaturi de el, Mihaela Radulescu va fi vocea pisicii Mittens, iar Dani Otil vocea hamsterului Rino.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare