Showbiz

#tiberiu albu # castigator vocea romaniei #vocea romaniei #tudor chirila

Vocea Romaniei este rock! Premonitia lui Tudor Chirila s-a adeverit!

Publicul a ales rock-ul: Vocea României este Tiberiu Albu. Concurentul a avut un parcurs dificil, insa a reusit sa-si invinga contracandidatele la cel mai popular concurs de voce. 

Un sezon senzațional Vocea României a ajuns la final, iar publicul a ales: Tiberiu Albu este câștigătorul marelui trofeu! A fost un sezon plin de schimbări, care a adus cel mai bun show al vocilor care s-a văzut pe TV, iar lupta din marea finală a fost un spectacol grandios care a pus în valoare fiecare finalist în parte. 

Tudor Chirilă este antrenorul care a reușit să aducă în echipa lui Vocea României! Așa cum a spus încă de la început, Tudor a reușit să își țină promisiunea: Vocea României este rock, iar Tiberiu Albu este cel care a reușit să câștige inimile publicului prin vocea sa!

Imediat după ce a coborât de pe scenă cu trofeul Vocea României în mână, Tiberiu a declarat: “A fost un moment în care credeam că visez! Încă nu m-am trezit! Sper ca mâine dimineață să mă trezesc cu bucuria experienței de azi. La Vocea României am realizat că imaginea are un rol foarte important, felul în care vorbești, cum te prezinți. Este prima oară când am văzut o evoluție personală atât de palpabilă. Sper să pot să să fiu un om dinamic și să continui cariera pe care am început-o!”.

Tudor Chirilă, aflat în acest sezon pentru prima oară în scaunul de antrenor, a reușit să aducă marele trofeu în echipa sa! “Sunt fericit pentru băiatul ăsta, sunt fericit și pentru mine că am reușit să confirm împreună cu el. Au fost niște emoții absolut incredibile. Cred că este o victorie a întregii echipe de producție, dincolo de mine și de Tibi, a terapeutei lui de Voce, doamna Gabriela Duțescu, a Agenției de Vise și a echipei de acolo care l-a ajutat pe el foarte mult. Totuși a contat vocea și le mulțumesc celor de acasă că l-au votat pe Tibi și le mulțumesc foarte mult că rock-ul revine, iar rețele sociale sunt în prim planul acestei schimbări.”, a declarat Tudor. 

Tiberiu Albu are 22 de ani și este student la Facultatea de Sport. Tatăl său a fost primul care a observat că are talent muzical și i-a dat lui Tiberiu încredere în propriile forțe. Nu a luat niciodată lecții de muzică, talentul său fiind nativ și cultivat prin muncă și determinare. Se descrie ca fiind în “lumea lui”, ușor introvertit, însă în momentul în care pășește pe scenă se creează o explozie de energie.

De la un tip timid care pășit prima dată pe o scenă, Tibi s-a transformat într-un fenomen care se dezlănțuie cu putere și a surprins publicul la fiecare prestație. Inițial în echipa Smiley, Tibi a fost salvat în etapa duelurilor de Tudor, care îl vâna încă de la audițiile pe nevăzute. Alegerea s-a dovedit a fi una plină de inspirație, deoarece Tiberiu a reușit să ajungă până în marea finală cu vocea sa și a cucerit telespectatorii prin timbrul său deosebit. 

Parcursul lui Tibi în show-ul vocilor a fost spectaculos, iar momentele sale au declanșat ropote de aplauze. Momentul în care a interpretat piesa Dream on a fost cel care a declanșat transformarea lui în rock-star! 

În marea finală Tibi a intrepretat trei piese: Phantom of the Opera, Ana și Stairway to Heaven. Toate piesele au avut o încărcătură emoțională foarte mare, însă pentru Fantoma de la Operă, interpretată alături de soprana Irina Baianț a dat dovadă și de talent actoricesc, insuflat de antrenorul său. Un moment senzațional, plin de emoție și de trăiri, care a adus pe scena de la Vocea României sentimentele transmise în celebrul musical.

A doua piesă interpretată a fost Ana, cântată în duet cu antrenorul său - Tudor Chirilă. Două voci puternice, care au spus o poveste în versuri. O prestație fenomenală, în care cele două voci s-au completat perfect pe acordurile de chitară ale lui Tibi. 

Stairway To Heaven, o piesă cu un mesaj puternic pe care Tibi a intrepretat-o cu brio, aducând pe scena vocilor emoția trăită de Robert Plant acum 43 de ani când a lansat această melodie. După acest moment, Tudor a completat: “Tibi a ales ca doar vocea lui să conteze în acest concurs. Aș vrea să îți mulțumesc pentru discreția și caracterul tău.”

Momentele sale au electrizat și emoționat publicul de fiecare dată când a pășit pe scenă. Piesele I love rock’n’roll, Born to be wild, Rock and roll, Dream on și Shook me all night long s-au potrivit perfect pe timbrul lui, au transmis puterea rockului adevărat și au creat de fiecare dată un spectacol demn de Vocea României!

Un show de excepție, 150 de voci extraordinare, 4 antrenori renumiți, cel mai carismatic prezentator TV și vocea rock a câștigătorului sunt cuvintele care descriu cel mai tare show al toamnei: Vocea României!
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare