Showbiz

#donald trump #justin timberlake #showbiz #david beckam #fobii vedete #vedete extern

Top 10 celebritati cu obsesii si fobii bizare

Vedetele nu au o viata perfecta, lipsita de griji, asa cum ne-am imagina. Multe dintre celebritatile din lumea larga au fost diagnosticate chiar cu tulburari psihice, de la obsesii bolnavicioase pana la fobii de tot felul. Iata 10 dintre vedetele care au recunoscut ca au astfel de  probleme.

1. David Beckam





Fotbalistul David Beckham devine extrem de iritat daca nu ii place cum este aranjat mobilierul din camera de hotel. De aceea, dupa ce se cazeaza intr-un loc, incepe sa aseze chiar el lucrurile prin camera dupa bunul plac. Sotia sa, Victoria, spune ca in casa lor totul trebuie sa se asorteze si sa fie simetric. David nu suporta nici ca numarul obiectelor din frigider sa fie impar, asa ca, daca sunt trei sticle puse la rece, el scoate una.

CITESTE SI:

Emisiunea care va inlocui "Dansez pentru tine"

Mananci fructe nespalate sau nu le mananci deloc? Ce este mai rau


2. Donald Trump



Donald Trump are fobie de microbi. Este si motivul pentru care refuza sa dea mana cu cineva tocmai pentru a nu lua vreo boala.

3. Leonardo di Caprio




Leonardo diCaprio spune ca, desi ar vrea sa calce pe toate urmele lasate pe asfalt de gumele de mestecat, se straduieste sa nu o faca pentru ca se teme sa nu ia vreo boala.

4. Cameron Diaz




Actrita Cameroon Diaz deschide usile cu cotul de teama sa nu ia microbi de pe manerele pe care le atinge toata lumea. Spune ca si acasa curata clantele de la usi pana ia vopseaua de pe ele.

5. Justin Timberlake


Justin trebuie sa aiba mereu aceleasi mancaruri in frigider, asezate in acelasi loc, dar, la fel ca David Beckham, e obsedat si de aranjarea perfecta a mobilierului prin casa.

6. Megan Fox




Megan se teme atat de tare de microbi incat recunoaste ca nu merge niciodata la toaletele publice, iar in restaurante cere de fiecare data tacamuri de unica folosinta.

7. Harrison Ford




Actorul Harrison Ford se teme de serpi.

8. Jessica Alba


Jessica nu suporta sa vada un aparat electronic in priza daca nu e folosit, iar seara verifica de cate doua ori daca este incuiata usa locuintei.

9. Katy Perry



Katy devine extrem de nervoasa daca i se imprastie trusa cu farduri in geanta sau daca vede pe hainele ei chiar si un singur fir de par de animal.

10. Jennifer Love Hewitt




Jennifer nu poate sa adoarma daca in casa este deschisa usa vreunui dulap sau vreunui sertar.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare