Showbiz

#andreea raicu #mariah carey #andreea banica #showbiz #Andreea Moldovan #vedete nemachiate

11 vedete fatale pe scena, banale in viata de zi cu zi

Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place, spune o vorba din batrani. Si unde vezi cele mai multe femei frumoase decat la televizor? Arata ele insa impecabil si in spatele camerelor de filmat? Din pacate, realitatea este de cele mai multe ori socanta.

Andreea Moldovan



Cu totii ne-o amintim pe Andreea Moldovan, casnica sexy de la "MasterChef". Dar emisiunea s-a incheiat de ceva vreme, iar frumoasa gospodina s-a transformat intr-o femeie banala care cu greu ti-ar atrage atentia pe strada. Fara machiaj, Andreea Moldovan pare a fi o cu totul alta persoana.

Andreea Raicu

Sursa foto:stirile.rol.ro

Desi pare greu de crezut, femeia din fotografie este nimeni alta decat Andreea Raicu. Vedeta TV pare ca s-a camuflat de teama sa nu fie recunoscuta, insa, in realitate, este vorba doar despre o zi mai proasta de-a Andreei. Asa i-au iesit la iveala pungile mari de sub ochi si cearcanele adanci pe care obisnuieste sa le ascunda in spatele unui strat gros de machiaj.

CITESTE SI:

Surprize, surprize de la Andreea Marin! Ce pune la cale diva

Drama lui Szobi Cseh: din cel mai mare cascador a ajuns o epava!

Andreea Banica

Sursa foto: facebook.com


Pe Andreea Banica, in schimb, o salveaza culoarea expresiva a ochilor sai. Pentru ca in rest cu greu ti-ai putea da seama ca este vorba despre una si aceeasi persoana: diva si femeia care se fotografiaza acasa fara machiaj.

Mariah Carey

Sursa foto: insidecelebs.com

Mariah Carey are 43 de ani si arata extraordinar pentru varsta ei. Dar iat-o nemachiata! Doar cateva trasaturi par sa fie aceleasi.

Lady Gaga


Sursa foto: insidecelebs.com

Lady Gaga este una dintre cele mai excentrice artiste din lume. Isi calculeaza in amanunt fiecare look si reuseste sa sochieze cu orice ocazie. Insa fara machiaj nu mai seamana cu diva care umple salile de spectacol.

Kim Kardashian

Sursa foto: insidecelebs.com

E drept ca nu chipul a consacrat-o pe Kim Kardashian, dar oare fanii daca ar vedea-o pe strada nemachiata ar recunoaste-o?

Jennifer Lopez

Sursa foto: insidecelebs.com

J-Lo apare rar in public fara o tona de machiaj pe fata. Si asta pentru ca altfel ar trece drept o femeie banala, fara nimic din stralucirea divei care suceste mintile barbatilor atunci cand e pe scena.

Pamela Anderson

Sursa foto: insidecelebs.com

Rolul din "Baywatch" a facut-o celebra pe Pamela Anderson si cu totii ne-o imaginam si acum ca pe o femeie fatala. Dar fara extensiile de par, fara sprancenele atent creionate si fara ruj, Pam nu este altceva decat o femeie lipsita de stralucire.

Adele

Sursa foto: insidecelebs.com

Adele are 25 de ani si o voce inconfundabila. Si am putea crede ca am recunoaste-o oricand daca am vedea-o pe strada. Insa necoafata si fara ochii de pisica atent conturati, Adele nu are nimic in comun cu diva cunoscuta de o lumea intreaga.

Britney Spears



Sursa foto: insidecelebs.com

Impinsa in lumina reflectoarelor de la o varsta foarte frageda si mentinuta acolo datorita unei echipe de profesionisti, Britney Spears este, fara doar si poate, un star. Fara rochiile stralucitoare si necoafata, Britney ar putea trece pe langa tine fara sa o observi.

Katie Holmes

 
Sursa foto: insidecelebs.com

Katie Holmes nu se jeneaza sa iasa pe strazile din New York precum o femeie de rand. Mai ales ca putini sunt cei care ar recunoaste-o.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare