Showbiz

#jean claude van damme #antonio banderas #showbiz #mircea radu #barbati fara sex-appeal

3 barbati celebri care si-au pierdut sex-appealul

Unii dintre barbatii celebri ai showbizului romanesc si international ne-au fermecat, de-a lungul timpului, cu sex-appealul si farmecul lor aparte. Insa in timp ce unii sunt ca vinul - cu cat imbatranesc, cu atat arata mai bine si sunt mai "apetisanti" -, altii si-au pierdut farmecul, pe masura ce anii au trecut peste ei. Iata trei barbati celebri care pe cat de seducatori si ravniti erau odinioasa, pe atat de banali si neatractivi au devenit acum!

 

1. Mircea Radu

Mircea Radu (45 de ani) este unul dintre barbatii celebri ai Romaniei care nu au avut norocul sa imbatraneasca frumos. Fostul prezentator al uneia dintre cele mai titrate emisiuni romanesti de televiziune, "Din Dragoste", s-a transformat dintr-un sex simbol, ravnit de toate femeile, intr-un barbat familist, de casa si "trecut", al carui aspect a fost profund marcat de trecerea nemiloasa a anilor.

Intr-o fotografie postata recent de vedeta pe Facebook, se poate observa cu ochiul liber cat de mult s-a schimbat. A incaruntit, prezinta numeroase riduri pe chip si un aspect neglijent, deloc demn de statutul unei vedete celebre, care facea odinioasa furori printre femei de fiecare data cand pasea in orice incapere.


2. Jean-Claude Van-Damme

Jean-Claude Van Damme este, poate, unul dintre cei mai cunoscuti actori din lume, insa epoca in care facea furori cu corpul sculptat parca numai din muschi si sex-appealul cu care a fermecat audienta feminina in anii '90 a apus pe masura ce anii au trecut peste el. Imbatranirea prematura a pus stapanire pe celebrul actor, la doar 53 de ani prezentand un aspect presarat cu urme adanci de riduri, piele imbatranita si inceput de calvitie.

3. Antonio Banderas

Timpul nu a fost milos nici cu Antonio Banderas (53 de ani), considerat pana nu demult unul dintre cei mai sexy barbati in viata. Cu un aer latin fermecator si o senzualitate aparte, Banderas a fost unul dintre cei mai ravniti barbati de la Hollywood, insa timpul nu a stat pe loc nici pentru el. Usor incaruntit, cu cateva kilograme in plus si cu riduri inevitabile pe chip, Banderas putea trece cu usurinta neobservat la un eveniment care a avut loc acum un an, pierzandu-si carisma de altadata, care i-a adus si notorietatea.




Sursa foto: Facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare