Showbiz

#vedete intern # scandal vedete #showbiz #tudor chirila # What's Up # Florin Piersic jr.

3 barbati celebri, scandal in plina strada cu iubitele

Despartiri in vazul lumii sau chiar bataie in fata fanilor. Asa aleg sa se comporte chiar si cele mai discrete vedete din showbizul romanesc. Iata la cine nu te-ai fi asteptat sa reactioneze agresiv in public si totusi a facut-o.

Florin Piersic jr.



 

Sursa foto: cinemagia.ro

Paparazzii wowbiz.ro au filmat intreaga scena a despartirii dintre Florin Piersic jr si iubita sa, Andreea Cipca, mai tanara cu 15 ani decat el si cu care avea o relatie de mai bine de doi ani. Se pare ca in ultima vreme lucrurile au mers din ce in ce mai prost intre ei, iar abia acum s-a produs ruptura definitiva.

Florin a mers acasa la Andreea, insa nu a urcat la ea, ci a asteptat-o in fata casei, pe o bordura. De cum s-au intalnit, Florin a inceput sa ii vorbeasca apasat, iar tanara, desi isi ascundea privirea in spatele ochelarilor de soare, a inceput sa planga. Dupa cateva schimburi de replici, Florin s-a urcat pe bicicleta si a plecat.

Tanara a ramas cu ochii in soare, urmarindu-l cu privirea. Scena s-a petrecut in plina strada, in vazul tuturor celor care treceau prin zona. De altfel, actorul, cunoscut pentru firea sa excentrica, nu a facut insa niciodata pana acum uz de gesturi tandre in public cu iubitele sale.

CITESTE SI:
Cum i-a cucerit Monica Gabor pe chinezi
Decizie radicala. Juratii MasterChef, dati afara de la Pro TV


Tudor Chirila

Sursa foto: imagozone.com

Faptul ca Tudor Chirila este un temperament vulcanic stie toata lumea. Putini sunt insa cei care stiu ca relatia cu prezentatoarea TV Andreea Raicu a avut si momente de tensiune manifestate in public. In urma cu cativa ani, cei doi au fost implicati intr-un scandal in plina strada. Potrivit martorilor, Tudor Chirila a inceput sa urmareasca masina in care se afla Andreea, dupa care, in fata Televiziunii Romane, intre Piata Dorobanti si statia de metrou Aviatorilor, i-a taiat brusc calea, blocandu-i autoturismul.

Chirila a coborat si s-a dus glont la Andreea, cerandu-i pe un ton rastit sa deschida geamul pentru a discuta. Andreea nu a cedat, iar artistul s-a urcat la volanul autoturismului si a lovit de cateva ori masina Andreei, spun martorii. Intreaga scena s-a petrecut sub privirile catorva zeci de oameni blocati in trafic de masinile vedetelor. Scena s-a repetat si cateva zeci de metri mai departe.

What's Up

Sursa foto: urban.ro

La inceputul anului, What's Up, unul dintre cei mai in voga artisti, si-a lovit logodnica si i-a aruncat in fata o shaorma in fata unui fast-food din Bucuresti. Cantaretului, care potrivit martorilor, era baut, i s-a intocmit dosar penal. Prietena lui a spus ca totul a fost "o joaca".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare