Showbiz

#vedete #madonna #tom cruise #showbiz #brigitte sfat #vedete religie

3 vedete obsedate de religie

Desi multe dintre vedete afiseaza o imagine perfecta, acestea ascund in spate uneori grave dezechilibre si obsesii la care nu te-ai fi gandit niciodata. Iata cateva vedete care au devenit obsedate de religie.

1. Brigitte Sfat

Brigitte Sfat, sotia tenismenului Ilie Nastase, a marturisit ca una dintre cele mai mari realizari pe care le-a facut in viata a fost trecerea la religia penticostala. Vedeta a luat aceasta decizie in anul 2010, dupa ce a intampinat mari probleme cu fostul sau sot. Imediat dupa ce s-a botezat, Brigitte a declarat ca viata sa s-a schimbat complet.

"Exact la 40 de zile dupa ce m-am botezat la biserica, Ilie m-a vazut la televizor la o emisiune si m-a sunat. Asa a inceput relatia noastra", a povestit Brigitte.


Citeste si: Si vedetele plang: 3 povesti de dragoste dramatice

2. Madonna

Cantareata Madonna a fost mereu in cautarea spiritualitatii, de aceea ea a practicat yoga, a studiat budismul, taoismul si a citit numeroase scrieri despre primii crestini. Aceasta regasire spirtuala devenise practic o obsesie pentru cantareata, pana in momentul in care a descoperit cultul Kabbala, ale carui dogme Madonna le-a urmat cu sfintenie.
In 2011, presa internationala sustinea ca Madonna si-a schimbat din nou orientarea religioasa, alegand de aceasta data organizatia Opus Dei, o secta secreta catolica, care a devenit cunoscuta in urma difuzarii peliculei "Codul lui da Vinci".

Citeste si: Andreea Esca si Alexandre Eram au implinit 17 ani de casatorie. Iata si alte casnicii solide din showbizul romanesc!

3. Tom Cruise

Tom Cruise este binecunoscut pentru faptul ca urmeaza fara nicio abatere regulile Bisericii Scientologice. Pentru el, aceasta credinta a devenit practic un mod de viata. Surse din anturajul actorului au marturisit ca reprezentantii acestei organizatii spirituale i-ar ghida practic viata actorului si ca, din cauza religiei, el a divortat de ambele sotii, Nicole Kidman si Katie Holmes.



Revista americana "Vanity Fair" a dezvaluit, intr-un articol din 2012, ca Biserica Scientologica ar fi facut chiar auditii secrete pentru a-i gasi o sotie lui Tom Cruise, dupa divortul acestuia de actrita australiana Nicole Kidman.

Sursa foto: guardianlv.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului