Showbiz

#showbiz #casnicii vedete #vedete casatorite #delia matache

3 vedete pe care casnicia le-a schimbat

Pasul spre o relatie serioasa sau chiar un mariaj este unul destul de greu pentru vedete. Teama ca vor esua in dragoste din cauza vietii agitate pe care o au le incearca pe cele mai multe dintre ele, de aceea povestile amoroase din showbiz sunt destul de condimentate. Iata insa cateva vedete care au avut curajul sa spuna "Da", iar mariajul a fost cel mai bun lucru din viata lor.

1. Delia Matache

Rebela cantareata Delia Matache s-a iubit cu mai multi colegi de breasla, printre care si solistul Matteo, dar si oameni de afaceri. Ea si-a gasit insa marea dragoste in 2011, cand l-a intalnit pe omul de afaceri Razvan Munteanu.
Cei doi s-au casatorit un urma cu doi ani, iar de atunci viata Deliei Matache s-a schimbat complet, ea devenind practic dependenta de sotul sau.

"Am devenit mai responsabila, mai linistita, nu mai am aceeasi viata ca inainte. Razvan este extrem de ordonat, de meticulos, de perfectionist. El imi aranjeaza agenda zilnica, el ma suna sa ma anunte cand trebuie sa plec dintr-un loc in altul. M-am schimbat, recunosc. El s-a schimbat. O casnicie te maturizeaza, te face sa vezi viata altfel. Ma simt o femeie implinita, reusesc sa imi fac programul in asa fel incat sa am timp pentru toate, lucru care nu se intampla in urma cu cativa ani. Razvan a adus echilibru in viata mea", a marturisit Delia Matache pentru cancan.ro.


Citeste si:

Smiley, suparat pe Horia Brenciu! Iata motivul

Soc la "Vocea Italiei"! A intors 4 scaune si era sa le provoace infarct juratilor

Victor Slav pleaca la Antena 1?


2. Ioana Ginghina

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol s-au cunoscut pe platourile de filmare din Buftea. Sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz, insa, la inceputul relatiei, Ioana nu credea ca mariajul sau va rezista foarte mult timp, deoarece era de parere ca sotul sau nu este atat de familist. Totusi, mariajul l-a schimbat pe celebrul actor, iar cei doi au o casnicie perfecta si foarte discreta.

"Alexandru este un om extraordinar de familist, adica eu, sincer, cand m-am casatorit cu el, nu credeam ca o sa fie asa. Noi ne-am casatorit destul de rapid, ne-am cunoscut la filmari, eram numai intr-o petrecere. N-am stiut la ce ne legam si uite ca de data asta a fost un loz castigator", a marturisit Ioana.

3. Paula Seling 

Viata cantaretei Paula Seling  s-a schimbat radical dupa ce s-a casatorit. Sotul sau, Radu, a ajutat-o sa isi gaseasca linistea si sa vada viata cu alti ochi.

"Mi-a schimbat viata in bine, am acel confort sufletesc, in primul rand, care ma face sa vad care sunt lucrurile importante in viata. Am reusit sa inteleg ca fiecare lucru se intampla cu un motiv, ca viata merita traita, cu bune, cu rele; avand omul potrivit langa tine, toate trec mai usor. Totodata, Radu este mereu langa mine, el se ocupa de partea tehnica, de organizarea tehnica a spectacolelor, productia albumelor, de tot ce inseamna poze, videoclipuri, aparitii tv. Practic, eu cant si el ma pune in valoare", a declarat Paula Seling.


Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare