Showbiz

#smiley #serban huidu #showbiz #pavel bartos #dani otil #vedete intern #cupluri tv #prezentatori tv

4 cupluri celebre la TV. Cum se inteleg ele cu adevarat in spatele camerelor

Ii vedem impreuna in fata camerelor de luat vederi. Sunt binedispusi si mereu cu zambetul pe buze, insa merge relatia perfecta din spatele camerelor si dincolo de studio? Iata patru cupluri celebre de prezentatori si felul in care se inteleg unii cu altii si in viata privata.

Smiley si Pavel Bartos

Sursa foto: protvi.ro

Smiley si Pavel Bartos sunt colegi la "Romanii au talent", la "Vocea Romaniei" si intr-o multime de reclame. Sunt joviali si se completeaza reciproc, mai ales ca au ajuns sa se cunoasca foarte bine.
"Pavel este specialist in terapia prin ras! Daca il ai langa tine, nu poti sta suparat nicio clipa. De asta imi place sa-l am mereu prin preajma", a spus Smiley pentru perfecte.ro.

Si reciproca este valabila. Pavel se declara fermecat de colegul sau de platou, pe care nu ezita sa il sfatuiasca prieteneste. "Fa-ti o familie cat mai repede", i-a transmis Pavel lui Smiley prin intermediul unui interviu publicat de evz.ro.

CITESTE SI:

Inlocuire-surpriza la Kanal D. Vezi cine ar putea sa-i ia locul lui Liviu Varciu

Bianca, intre Print si prezentatorul meteo. Cu cine ramane pana la urma?


Dani Otil si Razvan Simion

Sursa foto: libertatea.ro

Dani Otil si Razvan Simion au o relatie extrem de stransa. Au copilarit impreuna, au fost colegi de scoala, apoi in liceu au impartit acelasi apartament, iar cand s-au mutat in Capitala au facut-o tot impreuna. Si acum isi petrec mare parte din zi tot impreuna, in platoul emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani". Cei doi se inteleg atat de bine incat au decis sa devina de nedespartit, asa ca au devenit proprietarii unui duplex intr-un cartier rezidential ridicat in apropierea Bucurestiului.

CITESTE SI: Andra si Catalin Maruta isi spun adio? 3 detalii care dezvaluie un divort fabricat

Bianca, intre Print si prezentatorul meteo. Cu cine ramane pana la urma?

Adelina Pestritu si Madalin Ionescu

Sursa foto: kanald.ro

Adelina Pestritu si Madalin Ionescu sunt un cuplu de prezentatori care arata foarte bine impreuna in platoul emisiunii "Wowbiz", insa relatia lor se cam termina dupa ce ies pe usa studioului. Cei doi nu par sa aiba prea multe in comun. Adelina are viata ei, condimentata cu mondenitati de tot felul, in schimb, Madalin este casatorit de mai bine de trei ani.

Mihai Gainusa si Serban Huidu

Sursa foto: crimetime.ro

Publicul continua sa ii considere pe Mihai Gainusa si pe Serban Huidu un cuplu TV, chiar daca cel din urma a decis sa se retraga de la pupitrul Croncii acum trei ani, dupa accidentul de masina in care trei oameni au murit. Huidu a fost inlocuit de atunci cu Cadrut Keges, alias Dezbracatu, insa prietenia dintre Misu si Serban a ramas de netagaduit. Ba chiar, momentul de cotitura din viata lui Serban pare sa ii fi unit si mai mult. Cei doi petrec mult timp impreuna, alaturi de familiile lor, ba chiar uneori isi fac si vacantele impreuna.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare