Showbiz

#vedete parinti #vedete intern #vedete extern #ducu ion copil # irinel columbeanu copil

4 cupluri de vedete la care nu te asteptai sa devina parinti

Aproape ca nu trece saptamana sa nu auzi de cate o vedeta care a nascut sau de cate un cuplu celebru care asteapta un copil. Surprinzator e atunci cand o astfel de veste vine din partea unora la care nici nu te-ai fi asteptat.

Ducu Ion si Ioana Blaj


Sursa foto: click.ro

In vreme ce Diana Dumitrescu declara recent ca inca mai sufera dupa trauma produsa de divort, se pare ca sotul sau s-a recuperat mult mai rapid decat s-ar fi asteptat cineva. La un an de la declararea divortului, producatorul Ducu Ion a aflat ca va fi tata. Iubita lui, actrita Ioana Blaj, este insarcinata deja in trei luni. In culmea fericirii, cei doi au si plecat sa sarbatoreasca vestea pe Riviera Franceza.

CITESTE SI:

Din ce mai face Adi Mutu bani, ca din fotbal mai putin
Teo recunoaste idila cu bucatarul italian? "DA, e o relatie!"



Irinel Columbeanu si Elena Constantin


Sursa foto:cancan.ro

Ziarele tabloide anunta ca Irinel Columbeanu se face iar baiat de casa. Nu se insoara, dar vrea sa devina din nou tata. Sau cel putin Elena, femeia cu care se iubeste deja de jumatate de an, si-a propus sa ii daruiasca un fiu, mai ales ca omul de afaceri are deja o fetita. "Elena iubeste foarte mult copiii si isi doreste unul al ei de ceva vreme. Pana acum nu a gasit barbatul potrivit cu care sa faca acest pas important, insa Irinel este pe drumul cel bun. Se inteleg de minune, se iubesc si se respecta. Poate ca el este cel ales", a declarat, pentru cancan.ro, o prietena a cuplului.

Vestea ca ar putea deveni tata pentru a doua oara se pare ca l-a bucurat nespus pe Irinel, care nu credea ca, dupa casnicia esuata cu Monica Gabor, ar mai avea sansa unei relatii fericite.

Giulia Anghelescu si Vlad Huidu

Sursa foto: devoratormonden.ro

Iar cand toata lumea credea ca s-au despartit, un alt cuplu isi anunta raspicat intentia de a avea din nou un copil. Invitati weekendul trecut in calitate de nasi la nunta prezentatoarei TV Bianca Ionita, sotii Huidu au spulberat toate zvonurile potrivit carora ar divorta. "Le urez mirilor sanatate, intelepciune, fericire si multi copii. Eu vreau un baietel, acum nu stiu nasa, cochetez cu ea", a declarat Vlad, potrivit ziarulring.ro.

Vladimir Kliciko si Hayden Leslie Panettiere


Sursa foto: thehollywoodgossip.com

Actrita Hayden Panettiere, care este logodita cu pugilistul ucrainean Vladimir Klitschko, este insarcinata cu primul sau copil. Cei doi formeaza un cuplu deja de cinci ani, insa diferenta de varsta, de 13 ani, dar si de inaltime i-a facut pe multi sa creada atunci cand i-au vazut impreuna ca sunt tata si fiica. Desi cei doi urmau sa se casatoreasca, actrita a afirmat ca nunta sa cu Klitschko a fost amanata din cauza tulburarilor politice din Ucraina.

Sursa foto: firsttimepregnancy.org
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare