Showbiz

#cornel constantiniu #showbiz #vedete intern #vedete extern #boli vedete #Angela Ciochina

4 vedete care duc o lupta pe viata si pe moarte. Marturii sfasietoare

I-a cunoscut o lume intreaga, dar bolile cumplite de care au ajuns sa sufere i-au aruncat in uitare. Artisti, compozitori, designeri renumiti pe vremuri sufera in tacere si duc zi de zi o batalie surda cu moartea. Marturiile lor despre suferinta indurata sunt cutremuratoare.

Cornel Constantiniu

Sursa foto: libertatea.ro

Suferinta nu cunoaste insa frontiere. Cornel Constantiniu sufera de 20 de ani de Parkinson, iar numeroasele operatii par sa il fi subrezit mai mult decat sa ii fi facut bine. Grav bolnav, artistul a fost parasit de toti prietenii. Doar sotia si Margareta Paslaru ii mai sunt aproape, din toata marea de oameni care l-au iubit si apreciat.

Sursa foto: stirileprotv.ro

"Boala mi-a afectat vorbirea si mersul, nu vreau sa raman asa in mintea oamenilor. Mi-as dori din suflet sa mai pot canta, sa mai urc pe scena, dar boala nu-mi permite, n-am ce face. E o boala care nu te lasa nici sa traiesti, nici sa mori. Devii neputincios fizic, desi mental ramai la fel", a declarat artistul pentru cancan.ro.

CITESTE SI:

Americanul Andreei Balan e gelos foc! Uite ce nu o lasa sa faca!
Andreea Marin, din nou in spital! Se trateaza in Turcia
Sucurile dulci prostesc! Iata explicatia specialistilor

Szobi Cseh

Sursa foto: wowbiz.ro

O drama cumplita traieste si Szobi Cheh, unul dintre cei mai mari cascadori ai lumii. Sufera de peste doi ani de mielom multiplu, o forma de cancer osos. "Am o anchiloza la nivelul bazinului, care imi ia piciorul stang si asta ma impiedica sa ma deplasez. Am carje, dar cum sa folosesc eu asa ceva? Cum?", se intreaba barbatul care odinioara era un pachet de muschi bine sculptat.

"Macar de m-ar mai lasa durerile astea ca sa imi recapat un pic din puteri. Sa mai prind un pic de forta. E greu, rezultatele nu prea se vad si corpul nu ma ajuta. Dar eu trag de mine si nu ma las, nu ma las o clipa!", a marturisit Szobi Cseh pentru wowbiz.ro.

Angela Ciochina

Sursa foto: anchetatorul.ro

Indragita in urma cu ani buni pentru melodiile sale, Angela Ciochina a ajuns de nerecunoscut. De mai bine de cinci ani, artista este imobilizata la pat in urma unei paralizii care i-a afectat picioarele. Daca la inceputul anului parea optimista, acum a renuntat si la eforturile de a mai merge.

Sursa foto: spynews.ro

"Regret ca nu-mi traiesc viata asa cum ar trebui. Regret ca am pierdut atatia ani", le-a spus artista reporterilor Realitatea TV. Se descurca greu cu cele cateva sute de lei pensie, dar cu toate astea nu indrazneste sa ceara ajutorul nimanui: "Am o minte care ma ajuta, nu cersesc de la nimeni bani. Nu am trait pe spinarea rudelor niciodata".

Michael Douglas

Sursa foto: businessinsider.com

Este considerat unul dintre cei mai buni actori ai lumii, castigator a doua premii Oscar si cu numeroase roluri importante. In tineretile lui starnea adevarate pasiuni in randul femeilor. Chipul de altadata al lui Michael Douglas nu mai are insa nimic in comun cu cel de acum, dupa lupta dura cu cancerul. "In 2010, am aflat ca am cancer in stadiu IV. Stiam putine despre asta, dar eram constient ca nu e bine deloc. Acela a fost cel mai infricosator moment pe care l-am trait", a marturisit recent actorul in varsta de 69 de ani.

Sursa foto: taringa.net

Si pentru ca nu doar la noi se intampla, ci si la ei, Michael Douglas a mai dezvaluit ca, inainte de a afla vestea teribila, a fost diagnosticat gresit de trei ori. "Am facut timp de sapte saptamani radiatii si chimioterapie. Cu fiecare saptamana, ma scufundam mai mult si ma simteam din ce in ce mai rau", a mai spus Douglas, potrivit ABC News.

Pe parcursul tratamentului dur, a slabit peste 18 kilograme. A anuntat mai intai ca sufera de cancer la gat, insa a revenit ulterior si a precizat ca este vorba, de fapt, despre un cancer la limba. "Chirurgul mi-a spus sa spun ca este cancer la gat. L-am intrebat de ce si mi-a raspuns ca, daca nu merge bine, imi voi pierde o parte din falca si limba, asa ca am fost de acord", a declarat Douglas.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului