Showbiz

#relatii sociale #andreea marin #showbiz #Florentina Opris #cupluri vedete #vedete intern

4 vedete care si-au gasit fericirea la a doua tinerete

Intelepciunea vine odata cu varsta, insa se pare ca si bucuriile simple sunt mai apreciate odata cu trecerea anilor. Mai multe vedete autohtone se declara mai fericite la varsta a doua decat in tinerete.

Andreea Marin


Sursa foto: libertatea.ro

Andreea Marin se lauda ca traieste o dragoste ca-n basme. Zambeste fara incetare si spune ca se simte mai bine ca niciodata.

"Mi-am transformat viata in bine in ultimul an si jumatate si cred ca este posibil sa o faca oricine, dar e nevoie de vointa, de dorinta de a face un pas inainte si cred cu tarie ca este posibil. Simt ca am renascut, a inceput o noua etapa in viata mea, ma simt mai bine decat la 20 de ani, dar sunt multe povesti de viata care au stat la baza schimbarii in bine. Tocmai de aceea vreau sa duc binele din om in om, din suflet in suflet, din casa in casa", s-a destainuit Andreea Marin la Timisoara, potrivit evz.ro.

CITESTE SI:
Divorturile primaverii. Iata ce vedete se despart cu scandal!

Vesti proaste de la meteorologi - alerta meteo de vreme severa


Florentina Opris


Sursa foto: viva.ro

Dovada ca dragostea adevarata vine la a doua tinerete este si Florentina Opris. La cei 45 de ani, prezentatoarea TV spune ca iubeste ca la 20 de ani. Dupa moartea sotului sau nu a crezut ca se mai poate indragosti vreodata. Cu toate acestea, are o relatie extrem de frumoasa cu omul de afaceri Sorin Marcus. "Suntem pe aceeasi lungime de unda, imi da o stare de bine si liniste cum nu am crezut ca voi mai simti prea curand. Si stiu ca acest lucru este valabil si pentru el deoarece inainte era altfel, mai nestatornic, conform spuselor lui si ale apropiatilor", a povestit Florentina pentru click.ro.

"Suntem in momentul ideal sa ne traim a doua tinerete. Se vede cu ochiul liber", a declarat, la randul lui, Sorin.

Mircea Radu

Sursa foto: lafiga.ro

Mircea Radu s-a casatorit abia in urma cu doi ani. Pe atunci el avea 45 de ani, iar cea pe care a luat-o de sotie, 25. Relatia lor a ramas la fel de discreta ca pe vremea cand celebrul prezentator o curta pe Raluca. "Raluca m-a cucerit cu ochii sai negri. E singura persoana pe care o cunosc care are ochii atat de inchisi", a povestit prezentatorul TV imediat dupa cununie.

Horia Brenciu


Sursa foto: baby.unica.ro

Horia Brenciu a hotarat inca de acum opt ani ca fericirea lui se numeste Alice Dumitrescu, insa iubita sa i-a refuzat de fiecare data cererile in casatorie. I-a daruit insa un copil, in urma cu doi ani, iar artistul spune ca este mai fericit ca niciodata.

Sursa foto: tvmania.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare