Showbiz

#showbiz #poze vedete #vedete Facebook #vedete dezinhibate

Vedete lipsite de inhibitii pe Facebook

Desi multe dintre vedetele autohtone si internationale nici nu vor sa auda de ideea de a aparea nud ori provocator in revistele pentru barbati si pozeaza adesea in "fetele cuminti" ale showbizului, atunci cand vine vorba de retelele de socializare, acestea scapa de orice inhibitii si posteaza pe conturile lor fotografii provocatoare menite sa suceasca mintile oricarui fan!

1. Gina Pistol

Gina Pistol este una din vedetele autohtone care nu s-au sfiit sa-si expuna trupul nud in toata splendoarea lui in revistele pentru barbati. Aparitia in Playboy a fost si puntea de lansare a vedetei in showbizul romanesc. Cu toate ca epoca in care poza in astfel de reviste parea sa se fi incheiat pentru vedeta, Gina a postat pe Facebook o poza mai mult decat provocatoare, in care apare goala, incaltata doar in pantofi negri si sta senzual pe un pian. Vedeta a tinut sa specifice ca poza nu face parte dintr-un pictorial pentru o revista pentru barbati, ci este o mostra dintr-un proiect pentru o alta publicatie celebra din Romania, care va aparea pe piata luna viitoare.



2. Sylvia

Nici trupul seducator al cantaretei Sylvia nu este strain de privirile fanilor, care au avut ocazia sa il admire in toata splendoarea lui in pictoriale incendiare. Insa niciunul nu se compara cu pozele pe care artista le urca frecvent pe Facebook, in care apare doar in lenjerie intima si isi expune parti incitante ale corpului, pentru a suci mintile admiratorilor ei.



3. Rihanna

Nu vrea nici in ruptul capului sa pozeze in Playboy ori in alte reviste pentru barbati, dar ajunge sa fie surprinsa adesea in ipostaze incendiare atat in concerte, cat si in viata personala, pe care nu ezita sa o puna pe tapet, prin poze sexy, pe conturile de socializare. Rihanna este recunoscuta ca fiind una dintre vedetele lipsite de inhibatii si una dintre cele mai sexy femei din lume. Judecand dupa pozele de pe Facebook, Rihanna este mai mult decat mandra de corpul ei cu forme apetisante si nu ezita sa-l expuna constant si in fata fanilor.


4. Corina

Cantareata Corina a scapat de inhibitii la inceputul acestui an si si-a expus trupul pe Facebook, din dorinta de a demonta speculatiile din presa conform carora ar fi gravida ori s-ar fi ingrasat peste masura. Pentru a inchide gura presei si a criticilor, vedeta s-a postat intr-o ipostaza demna de revistele pentru barbati. Vedeta a ales sa apara in fata fanilor intr-o lenjerie intima sexy, de culoare neagra, cu ciorapi plasa cu banda adeziva.



Sursa foto: Blog.joins.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului