Showbiz

#showbiz #vedete intern #vedete terorizate #inna #bianca dragusanu #laurette

4 vedete terorizate de fostii iubiti. Uite cine nu poate scapa de fantomele trecutului

De la dragoste la ura si amenintari e un singur pas. Iar astfel de atitudini nu le ocolesc pe tinerele vedete din showbiz, care ajung sa fie hartuite de fostii iubiti chiar si dupa ani buni dupa despartire.


Laurette, umilita de fostul iubit

Sursa foto: enational.ro

Laurette a trait, se pare, un adevarat cosmar alaturi de barbatul pe care l-a iubit vreme de 6 ani. Certurile si neintelegerile au pus capat relatiei, iar mulatra povesteste ca a ramas marcata de agresivitatea si de jignirile fostului iubit impreuna cu care are o fetita de 3 ani. "Ma injura de dimineata pana seara. Orice gest al meu atragea o injuratura. Sa scuipi femeia cu care ai un copil si cu care dormi noaptea in pat nu este deloc ok. Am avut momente in care imi era foarte frica de el. Imi spunea ca sunt un nimeni, ca sunt o zdreanta", a povestit bruneta pentru Kanal D. Laurette se plange ca si acum, la jumatate de an de la despartirea de Mihai, barbatul nu ii da pace si o terorizeaza psihic.

CITESTE SI:

Par cocosi, dar nu ies din vorba nevestei. 4 vedete tinute sub papuc

Bianca Dragusanu, amenintata grav

Sursa foto: ziarulring.ro

Nici Bianca Dragusanu nu a scapat prea usor de trecut. Barbatul cu care a facut un cuplu in urma cu 10 ani a amenintat-o ca, atunci cand se va astepta mai putin, va aparea si o va desfigura cu acid.
"Acest om m-a chinuit teribil. Exista un dosar, sunt martori, exista 100 de zile de spitalizare. Nu suport sa-l vad. Nu vreau sa-l aud. Sunt schioapa din vina lui. Regret ca l-am iertat. Mi-e frica de el", declara blonda in urma cu niciun an.

Inna, bombardata cu mesaje


Sursa foto: ziarero.antena3.ro

Inna si Lucian Stefan au format timp de 10 ani un cuplu si o echipa de succes in plan profesional. Totul s-a destramat dupa ce infidelitatile barbatului au iesit la iveala. Lucian nu a putut sa accepte usor ca a pierdut-o pe artista, astfel ca a continuat luni in sir sa o caute, ba chiar a bombardat-o cu mesaje cerandu-i sa se impace.

Andra, sicanata de fostul


Sursa foto: libertatea.ro

Si Andra a avut parte de momente neplacute dupa despartirea de Dragos Caploiu, unul dintre membrii trupei Groove cu care artista a avut o relatie in urma cu 9 ani. Potrivit ziarelor mondene, Andra a declarat ca barbatul a terorizat-o pur si simplu cu telefoanele, intrucat nu voia sub niciun chip ca renunte la ea.

Dragos a negat insa ca ar fi insistat sa se impace cu Andra si a spus chiar ca i-ar face "foarte mult rau" daca s-ar apuca sa vorbeasca despre motivele pentru care s-a ajuns la despartire, scrie wowbiz.ro.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare