Showbiz

#angelina jolie #adela popescu #catalin maruta #liviu varciu #showbiz #relatii vedete

5 relatii de vedete incepute pe platourile de filmare

Un simplu flirt se poate transforma intr-o adevarata idila. Li se intampla starurilor de la Hollywood, dar si vedetelor de pe plaiuri mioritice. Iata cateva cupluri care s-au cunoscut pe platourile de filmare si care au transformat relatia profesionala intr-una personala.

1. Ilinca Vandici si Liviu Varciu

Se cunosc de noua ani, insa de cateva zile sunt subiectul principal al stirilor mondene. Liviu Varciu i-a declarat deschis iubirea frumoasei Ilinca Vandici, despre care se stia ca are o relatie cu fotbalistul Ciprian Marica.

"Ilinca e frumoasa, ai fi nebun sau homosexual sa nu fii indragostit de o asemenea femeie", spunea in urma cu doua seri Liviu. Paparazzi i-au surprins insa joi seara iesind de mana dintr-un restaurant.

"Lasati-ne in pace, sa ne traim povestea de dragoste", a declarat Liviu Varciu pentru wowbiz.ro.

CITESTE SI:

De la viata de lux, la limita subzistentei. 4 vedete cu un destin tragic



2. Andra si Catalin Maruta


Andra l-a cunoscut pe Catalin pe vremea cand acesta realiza emisiunea "Tonomatul DP 2" de la TVR 2. Cantareata era o copila cu voce frumoasa, iar el un prezentator sarcastic, care ii punea pe artistii invitati in studio sa cante live. Acest lucru se intampla in 2005.

Despre povestea de dragoste dintre cei doi, Andra marturiseste:

"A inceput inainte ca vreunul dintre noi sa-si dea seama. Am realizat asta mult mai tarziu. N-as zice ca m-a cucerit el, ci doar ca amandoi asteptam omul potrivit". In 2008, Andra si Catalin s-au casatorit, iar acum au un baietel.

3. Adela Popescu si Radu Valcan



Adela Popescu si Radu Valcan s-au cunoscut in urma cu patru ani pe platourile de filmare ale productiei "Iubire si onoare". Jucau rolul unui cuplu si asa s-a infiripat povestea lor de iubire.

"Am avut temeri la inceputul relatiei. Mi-am imaginat ca vom avea probleme. Ca va fi asaltat de fane, ca va primi telefoane noaptea, dar totul s-a reglat de la sine", a marturisit Adela pentru wowbiz.ro.

4. Angelina Jolie si Brad Pitt




Angelina Jolie si Brad Pitt s-au cunoscut si indragostit pe platourile de filmare de la "Mr&Mrs Smith". Brad a divortat de Jennifer Aniston in 2005, dupa patru ani si jumatate de casnicie, pentru a fi impreuna cu Jolie.

5. Penelope Cruz si Javier Bardem



Penelope Cruz si Javier Bardem s-au cunoscut in 1992, cand au filmat "Jamon, Jamon". Insa abia cativa ani mai tarziu, cand s-au reintalnit pe platourile de filmare pentru "Vicki Cristina Barcelona", si-au dat seama ca sunt facuti unul pentru celalalt.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare