Showbiz

#justin bieber #showbiz #catinca roman #vedete intern #vedete extern

5 vedete acuzate de furt. Ce le face cu ochiul Catincai Roman sau lui Justin Bieber

Justin Bieber este acuzat ca a incercat sa ii fure telefonul mobil unei tinere. Este cel mai recent caz. In ultimii ani, mai multe vedete au fost "prinse" sau cel putin acuzate ca si-au insusit bunuri care nu le apartineau.

Catinca Roman, cleptomana


Sursa foto: viva.ro

In urma cu cinci ani, designerul Catinca Roman a fost acuzata ca a furat 15.000 de euro de la Dan Coma, sotul creatoarei de moda Doina Levinta. "A sunat-o si i-a spus ca a fost surprinsa de camere video in timp ce lua banii din birou. Din cate stiu, Catinca a inapoiat intreaga suma", a declarat atunci, pentru cancan.ro, Doina Levinta.

Si cantareata Corina a declarat atunci ca a fost la un moment dat victima Catincai Roman. Cele doua au fost impreuna la un shooting, iar dupa ce si-au terminat treaba, Corina a observat ca-i lipseste portofelul din geanta si a considerat-o vinovata chiar pe creatoarea de moda.

CITESTE SI: Cat de sanatoase sunt cu adevarat sucurile de fructe 

Keo, ca o stafie. Ce s-a intamplat cu 3 vedete parasite este socant

 

Oana Zavoranu a furat de la Pepe

Sursa foto: cotidianul.ro

Oana Zavoranu a fost acuzata de Pepe, cel cu care a fost casatorita mai multi ani, ca in timpul divortului a intrat in casa lui si a luat mai multe bunuri, dar si 60.000 de euro. Vedeta a fost gasita initial nevinovata, insa Pepe a contestat decizia, iar procesul nu s-a incheiat nici pana acum.

Natalia Mateut, cumparaturi cu carduri clonate

Sursa foto: libertataea.ro

Fotomodelul Natalia Mateut, fiica celebrului fotbalist Dorin Mateut, a fost arestata la Amsterdam, in urma cu doi ani si jumatate, dupa ce impreuna cu alti trei tineri ar fi facut cumparaturi folosind carduri clonate. In urma unui proces indelungat, Natalia a fost insa scoasa de sub acuzare.

Justin Bieber, hot de telefoane

Sursa foto: guardianlv.com

Saptamana aceasta, insa, cantaretul canadian Justin Bieber a fost pus sub acuzare pentru tentativa de furt, dupa ce o tanara a declarat ca artistul ar fi incercat sa-i sustraga telefonul mobil. Justin Bieber, in varsta de 20 de ani, nu a fost nici arestat, nici interogat, a spus Rosario Herrera, purtatorul de cuvant al Departamentului de politie din Los Angeles. Presupusa infractiune ar fi avut loc la inceputul saptamanii, intr-un cartier din Los Angeles.

Lindsay Lohan


Sursa foto: hollywoodtake.com

Lindsay a primit 120 de zile de inchisoare pentru furtul unui colier de 2.500 de dolari in 2011. Ulterior s-a vehiculat ca vedeta ar fi furat si o bratara care i-a apartinut lui Elizabeth Taylor, iar bijuteria ar fi disparut in timpul filmarilor la productia despre viata marii actrite.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului