Showbiz

#nicoleta luciu #showbiz #monica gabor #parinti vedete #vedete intern #parinte alcoolici vedete

5 vedete care si-au renegat parintii din cauza alcoolului si a violentei

Tata, tata, dar cand alcoolul te doboara, uit ca existi. Asta pare ca se aude din gura unor vedete care si-au parasit parintii cazuti in patima bauturii. Altele, in schimb, nu au putut sa le ierte violentele, asa i-au renegat pur si simplu.

Surorile Gabor

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Parastasul mamei surorilor Gabor a readus in prim-plan problemele cu alcoolul pe care tatal celor trei le are de ani buni. Barbatul a fost surprins de paparazzii spynews.ro la cateva ore dupa slujba in timp ce venea acasa, impleticindu-se. Emil Gabor isi cheltuieste aproape toti banii pe bautura. Din acest motiv, si Monica,si Ramona refuza sa mai aiba de a face cu el. Asta mai ales ca i-au spus in nenumarate randuri sa nu mai puna gura pe alcool, insa barbatul nu a putut scapa de metehne.

CITESTE SI:

Horia Brenciu, simpatic sau nesuferit? Cum ajunge mereu marul discordiei
Accidente comice sau cu final nefericit pe scena. Vezi cine a patit-o grav in vazul lumii
Incredibil! Vocea ta poate spune de ce boala suferi

 

Surorile Luciu

Sursa foto: cancan.ro

Surorile Nicoleta si Iuliana Luciu nici nu vor sa isi mai vada parintele. Au tot sperat pana in ultima clipa ca tatal lor va renunta la bautura si se va face om de treaba, insa nu au avut nicio sansa. Barbatul se pare ca este dependent de alcool cata vreme nu reuseste niciodata sa se tina de promisiunea ca nu mai bea. Nici Nicoleta si nici Iuliana nu mai trec pe la el si refuza sa il mai ajute cu bani, fiindca stiu ca imediat toti se duc pe bautura. "Mi-am pierdut speranta ca vom fi din nou o familie. Din pacate, asta este situatia", a declarat Ion Luciu, pentru cancan.ro.

Radu Valcan

Sursa foto: libertatea.ro

Nu doar alcoolul e de vina pentru ruperea relatiilor dintre parinti si copii. Au trecut aproape opt ani de cand actorul Radu Valcan nu mai vorbeste cu tatal sau. E marcat de copilaria chinuita pe care a avut-o, plina de certuri si de batai iscate de parintele sau.

"Domnul Valcan Vasile a intrat in atentia publicului cu unicul scop de a-si cere anumite «drepturi». Domnul in cauza nu este tatal meu natural, chiar daca amandoi purtam acelasi nume. El este «un tata vitreg» - la propriu si la figurat - de care nu vreau sa mai aud si cu care am ales sa nu mai vorbesc de cativa ani buni. Amintirile pe care mi le trezeste numele lui sunt triste si dureroase. De-acum incolo nu voi mai face nicio declaratie, din respect pentru varsta lui, nu pentru caracterul care i-a ramas neschimbat!", a spus actorul pe pagina sa de Facebook.

Drept razbunare, Vasile Valcan l-a dat in judecata la inceputul anului pentru a-l determina in instanta sa isi schimbe numele. "Daca el a spus ca nu sunt tatal lui, atunci sa-l cheme altfel in buletin", a declarat barbatul.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului