Showbiz

#showbiz #florin chilian #serban huidu #cristian tabara #vedete controversate

5 vedete cazute in dizgratie. De ce le uraste publicul

Mereu in lumina reflectoarelor, vedetele nu scapa de ochiul critic al fanilor. Si daca acum sunt pe val, in momentul urmator pot ajunge tinta criticilor celor care le-au indragit. Iata cinci exemple de celebritati care au ajuns controversate din cauza propriilor fapte.

1. Serban Huidu




Serban Huidu a fost unul dintre cei mai indragiti realizatori TV, iar emisiunea pe care o prezenta alaturi de Serban Gainusa aducea zambetul pe chipul tuturor. Accidentul de masina pe care l-a provocat in 2011 in urma caruia au murit trei persoane si-a pus un stigmat de nesters asupra popularitatii sale. Multi il acuza de moartea acelor oameni si spun ca Serban n-ar fi trebuit sa scape doar cu o condamnare cu suspendare, ci ar fi trebuit sa faca ani buni de puscarie.

CITESTE SI:

Elena Gheorghe, injurata si umilita de Dan Negru?


2. Florin Chilian



Unul dintre cei mai indragiti cantareti din Romania si-a castigat oprobiul publicului atunci cand a iesit la iveala faptul ca isi snopea in bataie iubita, pe Ana Maria Georgescu, o alta cantareata iubita de romani. "Eu nu trebuie sa fiu pilonul moral al societatii. Eu sunt artist. Pe fisa mea de post scrie nebun si razvratit", spunea Chilian referitor la acuzatiile care i s-au adus de catre fani.

3. Cristian Tabara




Acuzatiile de viol si pedofilie aduse de o fosta iubita a lui Cristian Tabara si de fiica acesteia s-au dovedit a fi nefondate. Chiar si asa, "parintele" Tabara, cum ii spunea publicul, intrucat terminase Facultatea de Teologie, a ramas in memoria colectiva cu acest stigmat si multi nici macar nu au mai aflat deznodamantul povestii.

4. Miley Cyrus




Fetita inocenta care o interpreta deunazi pe Hannah Montana a ajuns acum femeia care socheaza la fiecare aparitie. Miley Cyrus este de nerecunoscut. S-a transformat intr-o tanara lipsita de inhibitii, care apare in ipostaze provocatoare. Miley nu mai e fetita zambitoare care castigase milioane de fani in randul copiilor. Acum, Miley urca pe scena sumar imbracata si danseaza lasciv, spre deliciul tinerilor de varsta ei.

5. Britney Spears




Si Britney Spears s-a transformat radical, de la adolescenta-minune a muzicii pop, la femeia fatala. Banii si faima nu au ferit-o de tentatiile specifice celebritatii. Acuzata de posesie si consum de droguri, Britney a pierdut custodia copiilor sai.

Sursa foto: hvngrymag.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare