Showbiz

#mihaela radulescu #eminem #showbiz #vedete povesti #vedete intern

5 vedete cu povesti de viata uimitoare. De unde au pornit

Desi traiesc viata pe care fiecare dintre noi si-o doreste, multe dintre vedetele de succes    din Romania si de peste hotare au in spate povesti de viata uluitoare, demne de scenariile filmelor de la Hollywood. 

1. Mihaela Radulescu

Desi o cunoastem drept o femeie de succes, stilata si eleganta, Mihaela Radulescu nu a avut o viata usoara. Inainte sa ajunga vedeta de televiziune, frumoasa prezentatoare a avut mai multe joburi, printre care sofer de taxi, instructoare de fitness si chiar dansatoare in bar. Primul sau job in televiziune a fost la Tele 7abc, de unde a plecat la PRO TV, iar mai apoi la Antena 1, unde a cunoscut succesul ca prezentatoare a emisiunii “Duminica in familie”.

2. Oprah Winfrey

Faimoasa prezentatoare s-a nascut in Mississippi , SUA, in 1954. Parintii ei, doi adolescenti, au lasat-o in grija bunicii, la o ferma, acolo unde a invatat sa scrie si sa citeasca. Cosmarul a inceput la varsta de 6 ani, cand s-a mutat cu mama sa care lucra ca menajera.

Acolo a fost abuzata sexual in repetate randuri de catre rude si prieteni de-ai mamei, cand ea era la serviciu. Satula de abuzuri, la 14 ani a plecat de acasa. In scurt timp a nascut un baiat, care a murit insa la o varsta frageda. Dupa aceasta tragedie s-a mutat cu tatal ei, un barbat strict, dar care a motivat-o sa invete si sa dea tot ce e mai bun in ceea ce face. La 17 ani a primit un contract cu un post de radio si o bursa la Universitatea de Stat din Tennessee, Statele Unite. S-a lasat de facultate dupa scurt timp si a inceput sa lucreze in televiziune. In prezent este gazda emisiunii “The Oprah Winfrey Show” de unde castiga anual peste 100 de milioane de dolari.

3. Eminem

Cel mai faimos rapper alb din lume are o poveste de viata demna de scenariile de la Hollywood. Tatal lui l-a abandonat cand inca era copil, astfel ca nu l-a cunoscut niciodata. Eminem, pe numele lui real Marshall Mathers, a fost crescut de mama sa, o femeie dependenta de droguri, care cu greu isi putea gasi de lucru. Din cauza neputintei mamei de a lucra in acelasi loc mai mult timp, cei doi erau nevoiti sa se mute dintr-un oras in altul, astfel ca Marshall isi schimba scoala in care invata chiar si de 3 ori pe an.

De fiecare data era marginalizat de colegi si chiar batut de elevii mai mari. In copilarie a avut un singur prieten apropiat, pe unchiul sau Ronnie, care era mai mare decat el doar cu cateva saptamani. In 1991, Ronnie s-a sinucis din cauza unei fete, fapt care l-a afectat enorm pe tanarul Marshall. Cariera de rapper a inceput in 1997, cand a scos primul album. Mai tarziu, Eminem a colaborat cu case de discuri importante, care l-au propulsat pe prima scena a muzicii rap internationale.

In cantecele sale, Eminem o acuza pe mama lui pentru modul in care l-a crescut, motiv pentru care aceasta l-a dat in judecata, cerandu-i despagubiri in valoare de 10 milioane de dolari. Cazul a fost inchis, insa rapperul fiind nevoit sa ii plateasca mamei 25.000 de dolari.

4. Jay Z

Un alt rapper cu o poveste impresionanta, Jay Z, s-a nascut in New York, in 1969. Tatal sau a parasit familia cand el avea abia 11 ani. A fost crescut de mama lui, Gloria, alaturi de inca 3 copii, intr-un cartier plin de dealeri de droguri, din Brooklyn. In adolescenta a vandut droguri pentru a supravietui si a avut de-a face chiar si cu arme de foc. Pentru a scapa de violenta, saracie si droguri, Jay Z s-a apucat de rap in 1989.

Numele de Jay Z a fost ales ca un omagiu pentru cel care l-a ajutat sa se lanseze in muzica rap, Jaz-O.  Desi prima lui melodie a aparut la o emisiune pe canalul muzical MTV, rapperul a ramas anonim pana cand si-a infiintat propria casa de discuri, Rock-A-Fella Records, in 1996. Din acel moment, cariera sa a inceput sa se dezvolte, ajungand astazi sa fie unul dintre cei mai cunoscuti rapperi din lume, precum si un producator renumit.

5. Mark Wahlberg

 

Actorul si producatorul Mark Wahlberg a avut o copilarie tumultoasa. Parintii lui Mark  au divortat cand el avea doar 11 ani, fapt care l-a afectat foarte mult. La 14 ani s-a lasat de scoala si a devenit un delicvent care fura, vindea droguri si talharea oamenii. Doi ani mai tarziu a fost arestat pentru ca a batut un vietnamez si a stat la inchisoare 45 de zile.  Dupa ce a iesit din inchisoare a fost cooptat de fratele sau intr-o formatie pe care acesta o infiintase, dar Mark a plecat din trupa dupa scurt timp.

Desi nu canta foarte bine, felul in care arata si carisma l-au ajutat in cariera muzicala, astfel devenind un rapper cunoscut sub numele de Marky Mark.  Mai tarziu a primit un contract pe doi ani, ca model de lenjerie intima pentru designerul Calvin Klein. La 22 de ani, dupa ce albumul lansat de trupa nu a avut succesul asteptat, Mark Wahlberg s-a apucat de actorie, domeniu in care s-a remarcat mai ales prin serialul pe care tot el l-a produs, “Entourage”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare