Showbiz

#showbiz #mihaela radulescu #dating online #alex velea #vedete matrimoniale

6 celebritati pe care le gasesti pe site-urile de dating

Evolutia tehnologiei a revolutionat pana si datingul. Iar de "beneficiile" gasirii unor parteneri prin intermediul mijloacelor online se bucura nu doar tinerii de rand, dar si vedetele. Iata cine socializeaza pe site-uri de matrimoniale si cine a ajuns acolo din intamplare.

Lindsay Lohan

Aplicatia Tinder pentru smartphone face furori in Occident. Utilizatorilor li se arata fotografii ale unor posibili pretendenti care se afla in zona in momentul respectiv si pot accepta o intalnire cu acestia. Astfel ca oricand poti da peste o vedeta prin preajma ta. Una dintre utilizatoarele infocate ale acestei aplicatii este Lindsay Lohan. Anul trecut, navigand printre ofertele de dating, vedeta a fost uimita sa dea chiar peste profilul fratelui sau.

Sursa foto: jnmjournal.com

CITESTE SI:

Vedete lasate pe drumuri dupa divort. Iata cine a ramas lefter!

Pregateste-te de vara! Iata ce tratamente naturale folosesc vedetele ca sa scape de celulita


Halle Barry

Nu te-ai fi asteptat ca actrita premiata cu Oscar sa solicite serviciile unui site de dating online. Dar iata ca frumoasa Bond girl a recunoscut: "Am avut conturi pe site-urile de intalniri, insa le-am facut doar pentru a vedea ce se discuta si ce cauta barbatii. Am intervenit de cateva ori in discutii si s-a dovedit a fi amuzant".

Sursa foto: mynewhitmanwrites.com

Adele

Cantareata Adele a recunoscut ca si-a facut cont pe un site de dating dupa o despartire dureroasa. Spune ca nu a fost o miscare prea buna. "Nu puteam sa pun fotografii cu mine si astfel nu am primit niciun email", a povestit Adele. Faimoasa artista este insa fericita acum alaturi de iubitul cu care are un copil.

Sursa foto: marieclaire.co.uk

Jennifer Aniston

In urma cu trei ani, fanii lui Jennifer Aniston au descoperit pe un site de matrimoniale un cont care i-ar fi apartinut actritei. Desi era creat sub o alta identitate, se pare ca Jenifer ar fi apelat la aceasta modalitate pentru a-si gasi marea dragoste. Daca s-a si intalnit cu cineva cunoscut in acest fel, nimeni nu stie.

Sursa foto: vodkainfusedlemonade.com

Alex Velea

Un filmulet de un minut care-l arata pe Alex Velea discutand la un videochat erotic a fost facut public de wowbiz.ro. Potrivit jurnalistilor, interpretul are chiar si un cont activ pe site-ul de videochat. Se pare insa ca imaginile fac parte dintr-un film de promovare al unui alt site, insa au fost preluate ilegal de posesorii video-chatului.

Sursa foto: libertatea.ro

Mihaela Radulescu

In urma cu jumatate de an, imaginea Mihaelei Radulescu aparea pe un site de matrimoniale din Germania, unde scria ca Mihaela este in cautarea unui barbat. Vedeta a declarat atunci ca este un cont fals si ca cineva s-a folosit de o imagine de-a sa gasita pe internet.

Sursa foto: unica.ro

Sursa foto: bzi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare