Showbiz

#showbiz #vedete intern #poze rusinoase vedete # andreea raicu nemachiata # traistariu chiloti #delia nemachiata

6 imagini rusinoase pe care vedetele le-ar vrea distruse

Vedetele nu arata intotdeauna perfect, iar paparazzii sau chiar fanii aflati pe urmele lor tin sa le fotografieze. Imaginile obtinute sunt uneori cumplite. Ele ajung publice, iar celebritatile ar da orice ca fotografiile rusinoase sa dispara pentru totdeauna.
 

Ruby, cu tamponul la vedere

Ruby a gafat grav la gala de decernare a unor premii muzicale, unde a fost surprinsa cu tamponul in sutien. In timp ce canta, absorbantul a alunecat, devenind vizibil prin vestimentatia transparenta. Cantareata a fost socata si ea de aceasta gafa, insa a incercat sa se justifice.

"Nici nu stiu daca sa rad sau sa plang. Pana la urma nu am facut nimic grav, asa ca o sa-l privesc ca pe un incident amuzant", a declarat Ruby, pentru cancan.ro.

Andreea Raicu, deformata fara machiaj

Atunci cand nu se machiaza, Andreea Raicu este de nerecunoscut. Paparazzii au surprins-o la o cina cu mama ei. Cu siguranta, fosta prezentatoare TV nu si-a imaginat ca cineva ar putea-o fotografia, pentru ca altfel n-ar mai fi aparut in felul asta.

Citeste si:

Mihaela Radulescu face nunta cu Dani Otil? Afla ce i-a dat de gol

Uite cum arata Thalia si Natalia Oreiro dupa 20 de ani

Delia Matache, stramba si nemachiata

Considerata una dintre artistele sexy de la noi si invidiata pentru ochii mari albastri, Delia are si zile nefericite din punct de vedere al imaginii. In timpul liber, din diva sexy cantareata devine o femeie banala. In fotografia pe care, probabil, Delia ar face-o sa dispara de pe fata pamantului, cantareata este nemachiata si are o mimica foarte expresiva.

Mihai Traistariu, selfie in chiloti

Chiar daca si-a facut singur o fotografie in oglinda purtand doar o pereche de chiloti, iar apoi a postat imaginea pe un cont de socializare, Mihai Traistariu ar vrea ca ea sa dispara odata pentru totdeauna din lumea virtuala. Dovada este si faptul ca, atunci cand a realizat gafa, artistul a si sters rapid imaginea de pe site, nu inainte ca ea sa fi fost deja preluata de amatorii de cancan.

Channing Tatum, cu dolarii lipiti pe fund

Inainte sa devina un mare actor, Channing Tatum a facut bani ca stripper. O fotografie cu actorul din perioada in care practica aceasta meserie il prezinta pe Tatum aproape dezbracat, spre satisfactia domnisoarelor care-l inconjurau si care ii lipisera pe el o multime de bancnote.

Justin Bieber, cu pantalonii in vine

Imaginile cu Justin Bieber fac furori pe internet. Insa cele in care fotografii au surprins momentul cand, in timpul unui concert, cantaretului i-au cazut pur si simplu in vine pantalonii lasandu-i boxerii la vedere au facut deliciul fanelor.

Surse foto: cancan.ro, perfecte.ro, dailymail.co.uk, bzi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare