Showbiz

#christina aguilera #laura cosoi #elena gheorghe #showbiz #vedete plinute #vedete intern #vedete extern

6 vedete care arata mai bine plinute decat slabe

"90-60-90" este idealul oricarei femei si cu atat mai mult al celor care se afla mai tot timpul in lumina reflectoarelor. In lupta cu kilogramele, insa, multe dintre ele au ajuns sa arate mai bine cu forme decat slabanoage.

Cosmina Pasarin

Sursa foto: libertatea.ro

 

Sursa foto: vedete-monden.ro

"Unii cred despre mine ca nu mananc niciodata. Mananc putin si des, aproape orice, si dulciuri, inclusiv noaptea", a spus la un moment dat Cosmina Pasarin atunci cand a fost intrebata daca este anorexica. Pentru ca, judecand dupa fotografiile Cosminei de acum cativa ani si cele de acum, poti spune cu usurinta ca bruneta a ajuns numai piele si os.

CITESTE SI:

Succes sau esec total? Cum arata 5 vedete care au apelat la bisturiu
Andreea Balan, atac dur la amanta lui Keo!
Printul William, grav bolnav? Iata ce simptom il da de gol!

Laura Cosoi

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Sursa foto: spynews.ro

Fanii Laurei Cosoi sunt din ce in ce mai ingrijorati din cauza fotografiilor recente ale actritei. Blondina si-a pierdut serios din forme, iar acum este tot mai slaba! Blondina sustine ca nu se infometeaza, ci mananca foarte sanatos.

Elena Gheorghe

Sursa foto: wowbiz.ro

Sursa foto: allby.ro

Elena Gheorghe este una dintre cele mai frumoase prezente feminine din showbiz. Trupul perfect pe care il afiseaza intoarce multe capete si face multi barbati sa suspine adanc. Insa Elena nu a fost intotdeauna femeia cu forme ideale. Cantareata a declarat ca atunci cand era copil a avut probleme cu greutatea. A reusit insa sa scape de kilogramele in plus. A trecut insa si printr-o perioada in care a fost extrem de slaba.

Christina Aguilera

Sursa foto: dailymakeover.com

Sursa foto: dailymakeover.com

Christina Aguilera era o pustoaica atunci cand s-a lansat cu piesa "Genie in a Bottle". Imaginile de atunci si de acum par sa nu mai aiba nimic in comun. Cantareata a capatat forme rotunjoare si toti fanii au fost de acord ca ii sta mult mai bine mai plinuta decat slaba.

Lindsay Lohan

Sursa foto: dailymakeover.com

Lindsay Lohan a trecut printr-o perioada in care a suferit din cauza... lipsei kilogramelor. Si-a revenit intre timp, iar acum are solduri si picioare bine conturate.

Renee Zellweger


Sursa foto: dailymakeover.com

Nici actrita Renee Zellweger nu a aratat grozav atunci cand a pierdut kilograme bune. Hainele pareau sa cada efectiv de pe ea. Multi au fost de parere ca ii statea mult mai bine in 2004, spre exemplu, atunci cand avea mai multa carnita pe ea.

Sursa foto: urban.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare