Showbiz

#showbiz #orientari sexuale vedete #vedete homosexuale

6 vedete cu casnicii de fatada. Iata ce secrete sexuale ar ascunde!

Viata personala si orientarile sexuale ale vedetelor au fost mereu in centrul atentiei si au starnit multe controverse. Iar de-a lungul anilor, multe personalitati au fost suspectate ca si-au ascuns in spatele relatiilor conventionale adevaratele orientari sexuale.

Catalin Botezatu

Sursa foto: libertatea.ro

Designerul Catalin Botezatu a fost suspectat de multe ori ca ar avea inclinatii homosexuale. A fost vazut adesea in preajma unor barbati tineri si frumosi, iar colectiile de lenjerie intima pentru barbati pe care le-a lansat au alimentat speculatiile. S-a vorbit chiar ca femeile cu care s-a afisat le-ar fi folosit pentru a masca orientarile sale. Creatorul de moda a negat de fiecare data vehement aceste acuzatii.

CITESTE SI:

Scandal-monstru in Pro TV. Angajatii au chemat politia si se pregatesc de greva!

Divort la Casa Alba? Obama, surprins in tandreturi cu...


Adrian Nastase

Sursa foto: constanta.ro

Sunt de notorietate afirmatiile legate de orientarea sexuala a fostului premier Adrian Nastase. Desi este casatorit de zeci de ani si are doi fii, foarte multa lume a spus despre el ca este homosexual, asta desi el a negat categoric aceste zvonuri aparute inca de la inceputul carierei sale politice. Speculatiile s-au intensificat in timpul campaniei electorale din 2004, insa nimic nu a putut fi dovedit.

Gabi Balint

Sursa foto: fanatik.ro

In urma cu 7 ani, Cosmin Olaroiu a facut acuzatii defaimatoare la adresa fostului fotbalist Gabriel Balint despre care a spus ca a fost prins in pat de sotie cu un alt barbat. Balint s-a declarat scarbit de aceste afirmatii, dar pentru ca nu l-a dat in judecata pe Olaroiu nu a facut decat sa alimenteze barfele.

Tom Cruise

Sursa foto: tirgumuresanul.ro

Divortul dintre Tom Cruise si Katie Holmes a fost unul cu scantei, publicatia tabloida National Enquirer publicand ulteior un interviu cu actrita care a declarat ca fostul sau sot este homosexual. Afirmatiile veneau sa intareasca ceea ce se specula deja de multi ani despre starul hollywoodian cum ca s-ar fi casatorit de fatada, tocmai pentru a-si ascunde inclinatiile homosexuale.

Angelina Jolie

Sursa foto: teckler.com

Angelina Jolie a avut o tinerete zbuciumata in care a incercat sa isi satisfaca toate poftele si dorintele interzise. S-a iubit cu actrita Jenny Shimizu, insa sustine ca a renuntat la aceste apucaturi de dragul lui Brad Pitt. Tabloidele americane au speculat de curand faptul ca Angelina ar fi reluat legatura cu fosta sa iubita.

Scarlett Johansson

Sursa foto: activenews.ro

Faptul ca Scarlett Johansson s-a sarutat pe gura chiar pe covorul rosu cu alte vedete de sex feminin i-a facut pe multi sa se intrebe daca nu cumva casatoria sa cu Ryan Reynolds nu este, de fapt, una de ochii lumii.

Sursa foto: festivalhill.org.jpg

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare