Showbiz

#alexandra stan #rihanna #showbiz #cristina topescu #vedete intern #vedete extern #vedete maltratate

6 vedete snopite in bataie de iubitii lor

Au cautat iubirea si au fost batute cumplit. Showbizul este plin de cupluri in care se impart pumni in loc de mangaieri. Iata care sunt vedetele care au avut de suferit din pricina unor parteneri violenti.
 

Miranda Kerr, batuta de Orlando Bloom


Sursa foto: tvmania.ro

Violenta in cuplu exista si la case mari. mJurnalistii americani au aflat abia acum de ce s-au despartit anul trecut supermodelul Miranda Kerr si actorul Orlando Bloom. Conform unor surse din anturajul celor doi, Miranda ar fi marturisit ca, spre finalul mariajului, Orlando bea din ce in ce mai mult si ca, in repetate randuri, a snopit-o in bataie.

Alexandra Stan, batuta de iubitul impresar

 

 

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Pe plaiuri mioritice, un megascandal a tinut prima pagina a publicatiilor mondene  in vara anului trecut. Indragita cantareata Alexandra Stan aparea in fata camerelor de filmat plina de vanatai, dupa ce Marcel Prodan, impresarul si, totodata, iubitul sau, i-ar fi aplicat o "corectie" pentru ca artista ar fi indraznit sa isi ceara banii pentru concerte. Cinci zile a stat cantareata in spital pentru a fi ingrijita de medici.

CITESTE SI:

Celebritati care au renuntat la fite: poarta haine de la taraba, fac piata, repara televizoare

Mutu s-a pocait! Baieti rai care s-au facut brusc cuminti si cu frica de Dumnezeu


Cristina Topescu, altoita de Banica Jr.


Sursa foto: reactii.ro

Despre Stefan Banica se spune ca ar fi un barbat violent, care si-a batut mai toate iubitele sau nevestele. Singura care a recunoscut fatis atitudinea agresiva a artistului a fost Cristina Topescu, prezentatoarea TV spunand chiar ca a fost amenintata cu moartea intr-una dintre crizele urate de gelozie pe care Banica le facea.
Nu demult, si Andreea Marin a vorbit, destul de voalat, despre o violentele de limbaj, dar si de gesturi ale fostului sot.

Anamaria Ferenz, divort din cauza batailor

Sursa foto: perfecte.ro

Anamaria Ferenz a acuzat bataile pe care fostul sau sot, Marcel Toader, i le-a aplicat ani la rand. Apropiatii cantaretei sustin ca Anamaria ar fi pierdut chiar si o sarcina din cauza loviturilor violente.

Larisa Dragulescu, invinetita crunt




Sportivul Marian Dragulescu si-a aratat muschii capatati in timpul antrenamentelor la sala de gimnastica si pe sotia sa de la momentul respectiv, Larisa Dragulescu. Gimnastul a fost acuzat ca si-a batut nevasta de fata cu copiii. Tratamentul violent a facut-o pe Larisa sa se desparta de Marian.

Rihanna, cu chipul zdrobit

Sursa foto: vbreitbart.com

Si celebra Rihanna a avut parte de un tratament extrem de agresiv din partea fostului sau iubit, rapperul Chirs Brown. O imagine cu artista desfigurata a facut inconjurul internetului in urma cu cinci ani.


Sursa foto: stirileprotv.ro

Sursa foto: plus.google.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare