Showbiz

#vedete mama 2016 # copil sore #vedete mame #vedete insarcinate #copil adela popescu

7 vedete care vor deveni mame anul acesta. Care e preferata ta?

Multe evenimente vesele anul acesta in showbizul romanesc. Unele vedete devin in premiera parinti, altele acum isi maresc familia. In orice caz, lumea mondena s-a imbogatit cu cel putin sapte viitoare mamici. 

Adela Popescu va deveni mama unui baietel. Nu s-a decis asupra numelui, insa are cateva idei. Ea si Radu Valcan s-au casatorit anul trecut.  

Sore va naste in curand o fetita, pe care o va boteza Erin. Nu s-a casatorit inca cu tatal copilului, insa acesta i-a dat inelul de logodna si, cel mai probabil, evenimentul se va intampla in curand. 

Valentina Pelinel are probabil cea mai mediatizata sarcina a anului. Modelul nu a anuntat cine e tatal copilului, care va fi baiat, insa se banuieste ca acesta ar fi Cristi Borcea, aflat in prezent dupa gratii. 

Alina Sorescu asteapta si ea un copil. Tot fetita. Cantareata s-a retras din muzica si s-a dedicat familiei. Ea este casatorita cu Alexandru Ciucu. 

Anca Serea asteapta cel de-al cincilea copil. "Suntem foarte fericiţi, peste două luni, mai exact în aprilie, eu şi Adi vom deveni din nou părinţi. Ne-am mai dorit un copil, minim unul, maxim nu ştiu, pentru că nu am stabilit. Nu ştiu exact ce sex are bebeluşul, medicii ne-au spus că în proporţie de 70% este băieţel", a declarat ea. Anca Serea şi Adrian Sînă au împreună doi copii: pe Noah (3 ani şi jumătate) şi pe Ava (2 ani). Vedeta de la Prima TV a mai fost căsătorită, însă a rămas văduvă la numai 28 de ani, după ce soţul său a murit de cancer. Din mariajul cu omul de afaceri Filip Poplingher ea are doi copii, pe David (14 ani) şi pe Sara (7 ani).

Mirela Boureanu a anuntat o noua sarcina la mai putin de un an de cand a adus-o pe lume pe fetita ei. 

Andreea Tonciu va avea si ea o fetita, impreuna cu iubitul ei, fotbalistul Daniel Niculescu. Ei au decis deja numele primului lor copil: Rebecca Maria, dar si nasii: Laurentiu Reghecampf si Ana Maria Prodan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare