Showbiz

#showbiz #mame vedete #mame exemplare

7 vedete, mame eroine

Sunt frumoase, celebre si implinite atat pe plan profesional, cat si personal. Vedetele nu sunt doar o imagine publica si atat. Multe dintre ele au copii si se implica la fel de bine cum o fac in cariera si in viata de familie.

Andreea Esca

Sursa foto: exprespress.ro

Pe Andreea Esca o cunoaste si o iubeste o tara intreaga. Vedeta de televiziune este cunoscuta drept una dintre cele mai decente celebritati, cu o viata personala extrem de discreta. Andreea are doi copii, cu care se mandreste de fiecare data cand are ocazia. In plus, a fost considerata adesea cea mai buna stirista din Romania, iar afacerile ii merg ca pe roate.

CITESTE SI: Drama lui Szobi Cseh: din cel mai mare cascador a ajuns o epava!

Vedete fatale pe scena, banale in viata de zi cu zi

Nicoleta Luciu

Sursa foto: libertatea.ro

La 33 de ani, Nicoleta Luciu traieste din plin bucuria celei mai frumoase meserii din lume, aceea de a fi mama. Si nu pentru unul, ci pentru patru copii! Recunoaste ca nu ii este usor sa se descurce cu toti odata. "Sunt general, ca altfel nu poti sa faci fata! Altfel, copiii nu asculta, nu stiu cand e ora de somn, de masa, de lectii, de citit, de recreere", a explicat Nicoleta intr-un interviu pentru unica.ro. Cu toate acestea, isi face timp si pentru ea. Printre sedinte foto, emisiuni, interviuri, Nicoleta reuseste sa ajunga si la sala sau la tratamente cosmetice.

Mihaela Radulescu

Sursa foto: viva.ro

Mihaela Radulescu ramane o diva chiar si la 44 de ani ai sai. Este mama unui baiat in varsta de 10 ani, dar si un prosper om de afaceri. Are mai multe magazine de imbracaminte pentru copii in tara si unul la Monaco si este implicata in proiecte sociale si caritabile.

Elena Gheorghe


Sursa foto: facebook.com

Cantareata Elena Gheorghe se autointituleaza cea mai fericita mama de pe pamant. Dovada este contul sau de socializare, care este plin de fotografii in care apare extrem de zambitoare alaturi de fiul sau. Artista nu ar avea de ce sa se planga nici pe plan profesional. Este una dintre cele mai de succes cantarete de la noi, iar proiectele muzicale ii ocupa aproape tot timpul.

Victoria Beckham

Sursa foto: celebbabylaundry.com

Victoria Beckham are patru copii si este in acelasi timp un designer de succes. In plus, fosta Posh Spise arata impecabil, cu un trup perfect. Ea a fost desemnata de revista Working Mother drept una dintre cele mai influente mame din lume din 2014.

Beyonce

Sursa foto: celebritybabyscoop.com

Beyonce face parte si ea din topul 50 cele mai influente mame din lume. Cantareata a fost premiata pentru ca a reusit sa combine cu mult succes cariera profesionala cu viata de familie.

Kim Kardashian


Sursa foto: stiri.ro.ro

Starleta TV Kim Kardashian, care a devenit mama in vara anului trecut, a fost inclusa si ea in top.

Sursa foto: unica.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului