Showbiz

#relatie #iubire #despartire #cupluri

A doua oara-i cu noroc pentru cuplurile din showbiz

Gata, s-au despartit! Ba nu, s-au impacat! Iar si-au spus adio! Ei bine, acum s-au casatorit ... Cine mai poate sa tina pasul cu viteza cu care se fac, se desfac si se refac cuplurile din showbiz? Totusi, pentru unele vedete “ciorba reincalzita” e buna, deoarece, dupa impacare, s-au casatorit si au facut copii...

Gina Pistol - Nicola - Ciprian Marica

Nicola si Ciprian Marica Gina Pistol - Nicola - Ciprian Marica, iata un trio de telenovela! In vara anului trecut, Gina a fost parasita de Nicola pentru Raluca Sandu, insa luna septembrie i-a gasit din nou impreuna. De Sarbatori, dupa o noua despartire de afaceristul libanez, blondina s-a refugiat in bratele atacantului de la VfB Stuttgart, Marica. Totul a durat cinci luni, dupa care... hop!, inapoi la Nicola! Pentru cat timp? Patru luni. In august, inselata iarasi de Nicola, Ginuta a plecat din nou “de acasa”. Acum o consoleaza tot Marica.

 ( citeste continuarea in Libertatea )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului