Showbiz

# iubire vedete #andra maruta #catalin maruta

Acum o iubeste pe Andra, dar stii cine a fost prima dragoste a lui Maruta?

Toata lumea admira cuplul Andra - Catalin Maruta. Unul dintre cele mai solide si mai frumoase din showbiz, insa inainte de Andra, prezentatorul emisiunii care ii poarta numele a mai iubit cu foc. De la distanta insa si iata si motivul!

Cu ocazia aniversarii a 10 ani de emisiune, Catalin Maruta a facut cateva dezvaluiri surprinzatoare. Relatia sa cu Iulia, fiica lui Ovidiu IOanitoaia, de pe vremea cand lucra in Televiziunea Romana, este cunoscuta, insa nu si pasiunea pe care Catalin a facut-o pentru o alta femeie, celebra, tot din palmaresul vedetelor TVR. 

"Eram la începuturile mele în TVR, alături de un prieten foarte bun, Tudor, şi, la un moment dat, a trecut pe lâng noi una dintre fostele crainice de atunci, Cristiana Bota (acum in varsta de 69 de ani, nr). Şi atunci i-am făcut semn prietenului meu şi i-am arătat că îmi place foarte mult de ea şi că sunt foarte îndrăgostit încă de pe vremea când mă uitam la televizor, de acasă. Iar replica prietenului meu a fost: “Cum, tu eşti îndrăgostit de mama?!”, a povestit prezentatorul TV, in exclusivitate pentru Click!

Iata cum arata Cristiana Bota in tinerete:

Cristiana Bota

Foto Arhiva personala/Click

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare