Showbiz

#aniversare #dana rogoz #adela popescu #zi de nastere

Adela Popescu si Dana Rogoz si-au serbat ziua de nastere impreuna

Adela Popescu si Dana Rogoz sunt prietene la catarama, asa ca au decis ca anul acesta sa-si serbeze impreuna ziua de nastere.

Cele doua actrite s-au organizat si i-au intampinat pe cei 40 de invitati in gradina Danei, la un picnic cu perne si paturi . Adela Popescu si Dana Rogoz au decorat copacii cu stele luminoase cumparate din Malaezia si folosite pentru prima data cu aceasta ocazie.

Invitatii la petrecere au avut parte si de surprize. Fetele au agatat in copaci saculeti cu turta dulce insotita de ravase cu mesaje speciale.

Dana Rogoz a primit din partea prietenelor sale o vacanta la Paris , chiar in perioada de desfasurare a saptamanei modei, fapt ce a incantat-o peste masura.

Adela Popescu mai are de asteptat cateva zile pana va primi cadouri de la prieteni. Vedeta este nascuta pe 8 octombrie, dar a preferat sa-si organizeze petrecerea in avans, intrucat imparte aceleasi pasiuni cu amica ei din trustul Pro, Dana Rogoz.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului