Showbiz

Adelin Petrisor a semnat cu Realitatea TV

Demisia lui Adelin Petrisor de la Antena 1, intr-un moment in care nimeni nu se astepta, a reprezentat un soc pentru toata lumea. Acesta a incheiat negocierile cu Realitatea TV si a semnat contractul. Incepand cu luna iulie, Adelin Petrisor isi va continua activitatea de reporter special, povesteste Cancan.

"E un pas inainte. Mi-a fost destul de greu dupa ce am lucrat 9 ani in Antene, unde am foarte multi prieteni pe care-i respect si care m-au ajutat in cariera. Din fericire, sunt un tip norocos si am foarte multi prieteni in Realitatea TV, care, sunt convins, ma vor ajuta pe mai departe. Le multumesc deopotriva celor de la Antene, pentru sprijin, si celor de la Realitatea TV, care m-au primit in echipa lor", a declarat Adelin Petrisor.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare