Showbiz

# iubit adelina pestritiu # fucky #virgil steblea # adelina pestritiu

Adelina Pestritiu are un iubit nou! Cine este si cum arata acesta

Adelina Pestritiu iubeste din nou! De doua luni este in mari amoruri cu Virgil, cunoscut in lumea mondena ca un mare amorez, de unde si porecla lui - Fucky. Virgil Steblea si Adelina nu s-au afisat impreuna oficial, insa au facut un pas important in relatia lor: s-au mutat impreuna! 

Dupa despartirea de Speak, cu care planuia sa se marite, Adelina a fost o lunga perioada singura. Parea ca nimic nu o mai consoleaza si s/a dedicat schimbarii vietii. Si-a schimbat lookul, stilul, dar mai ales pare sa isi fi schimbat atitudinea asupra vietii. Daca Speak era un baiat cuminte, Fucky este fix opusul. Ii plac mult femeile, dupa cum ii spune si porecla, iar in lumea mondena este cunoscut ca fiind un crai. 

Totusi, cei doi par sa se inteleaga foarte bine, iar de cand locuiesc impreuna Virgil este un iubit model. Chiar ii plimba si cainele vedetei, pe langa faptul ca se dedica total trebuirilor casnice, dupa cum relateaza apropiati citati de presa mondena.

La categoria slăbiciuni intră și Bianca Drăgușanu, despre care s-a spus că i-a fost iubită, dar ea nu a confirmat niciodată, explicând că sunt doar prieteni, scrie Click! Rămâne de văzut cât va merge relația Adelinei cu Fucky, de vreme ce acesta este cunsocut în zona mondenă că-i place diversitatea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare