Showbiz

#adelina pestritu #idol #mihaela radulescu

Adelina Pestritu, despre Mihaela Radulescu: "O adevarata doamna si o profesionista desavarsita"

Adelina Pestritu marturiseste ca idolul ei atat in cariera, cat si in viata personala este Mihaela Radulescu , scrie cancan.ro.

Adelina este de parere ca are foarte multe de invatat de la Mihaela Radulescu , sustinand ca nu si-a permite niciodata sa o vorbeasca de rau.

"Nu mi-as permite sa spun ceva urat despre o persoana pe care o admir cu adevarat si pe care o consider idolul meu. Mihaela Radulescu este o adevarata doamna si o profesionista desavarsita. Cum sa fac una ca asta?", a declarat Adelina Pestritu pentru emulte.ro.

Pe de alta parte, intr-un interviu acordat cascar.ro Adelina Pestritu spune ca a devenit cunoscuta acum prin propriile forte si ca nu mai are nevoie de o legatura amoroasa cu Liviu Varciu , fostul sau sot, pentru a avea parte de promovare. "Am ajuns intr-un punct in care nu e necesar sa ma mai leg de Liviu Varciu. Am reusit sa-mi cladesc un nume, am emisiunea mea, el isi vede de viata lui".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare