Showbiz

#adelina pestritu #razvan ispas #relatie adelina pestritu

Adelina Pestritu nu regreta despartirea de Razvan Ispas

Adelina Pestritu si omul de afaceri Razvan Ispas au fost impreuna aproape o jumatate de an si, desi declarau ca sunt foarte indragostiti, relatia lor s-a incheiat.

Bruneta marturiseste ca este impacata cu aceasta decizie si nu regreta esecurile sau intamplarile nefericite din viata sa.

Adelina Pestritu nu a vrut sa dezvaluie care a fost motivul despartirii si nici cine a luat hotatararea de a pune capat povestii de iubire. Fosta sotie a lui Liviu Varciu sustine ca nu mai exista cale de intoarcere, deoarece ea nu este omul jumatatilor de masura.

"Niciodata nu o sa dezvalui motivele despartirii noastre. Eu si Razvan le stim foarte bine si e de ajuns. Mie imi place ca atunci cand tai un copac- nu sa il tai de la jumatate, ci sa il scoti din radacina. Ma simt foarte bine eu cu mine si, momentan, nu am nevoie de bataie de cap", a declarat Adelina intr-un interviu pentru Kanal D.

Sursa foto: relaxtv.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului