Showbiz

#refuz #adelina pestritu # implant de silicoane

Adelina Pestritu refuza sa-si puna silicoane

Adelina Pestritu a refuzat oferta unei clinici de chirugie estetica, care si-a dorit foarte tare ca fosta doamna Varciu sa devina imaginea institutiei.

Clinica ii oferea Adelinei suma de 4.000 de euro, plus o rinoplastie si un implant de silicoane , in valoare de 6.000 de euro.

"Daca as fi acceptat, trebuia sa-mi pun silicoane , iar apoi sa fac o operatie de rinoplastie. Daca as fi avut 35 de ani si doi copii ar fi fost altceva, dar de abia implinesc 24 de ani. Imi place sa fiu naturala, prin asta ma diferentiez de multe fete", a declarat Adelina pentru National.

Chiar daca a dat cu piciorul unei afaceri de 10.000 de euro, Adelina Pestritu nu are motive de ingrijorare in ceea ce priveste banii.

De cateva saptamani, Adelina este imaginea unei pizzerii cunoscute din Capitala. De altfel, bannerele in care Adelina ii tenteaza pe pofticiosi cu o felie de pizza au impanzit deja Bucurestiul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului