Showbiz

#bani #profesoara #contract #adelina pestritu

Adelina Pestritu se face profesoara

Adelina Petritu va primi 2.000 de euro de pe urma unui nou contract. Chiar daca recunoaste ca in copilarie nu ii placea scoala , bruneta a acceptat sa devina imaginea unei scoli private.

"Voi face fotografii cu elevii in timp ce le predau, vom avea ore de distractii. Voi purta si ochelari. Nu mi-a placut mie la scoala si uite acum ma intorc tot in scoala", a declarat Adelina pentru ziarulnational.com.

"Eu nu voi pune note mici, asa cum fac alti profesori, dar daca nu vor invata, ii voi pedepsi. Mai exact, nu ii mai las la calculator", a adaugat fosta sotie a lui Varciu.

De pe urma sedintei foto in care va aparea alaturi de elevii acestei scoli, Adelina va incasa frumoasa suma de 2.000 de euro.

In alta ordine de idei, Bogdan Croitoru , alias Fizz, a anuntat, luni, in emisiunea " Acces Direct " ca Adelina Pestritu va avea rolul principal in noul sau videoclip.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului