Showbiz

#showbiz #vedete intern #masini vedete #adelina peestritiu #masina lovita

Adelina Pestritu, masina vandalizata. 5 vedete pe care s-au razbunat fanii

Prezentatoarea Kanal D Adelina Pestritu si-a gasit in parcare masina serios avariata.

Bruneta crede ca fie cineva i-a tamponat bolidul din intamplare, fie un fan a dorit sa ii lase o "amintire". Adelina nu este singura vedeta care s-a ales in ultimii ani cu masina avariata de catre necunoscuti.

"Masina mea a fost vandalizata"

Cand se pregatea sa plece spre locul de munca, Adelina a observat ca portierele de pe partea dreapta a masinii sale de lux sunt lovite. "Nu stiu cine a putut sa faca asta fara sa aiba decenta sa imi lase un biletel in parbriz. Nu sunt genul care face rau. As fi intocmit cu el o intelegere amiabila si gata. Ma duceam si imi reparam masina pe asigurarea lui. Dar sa fugi, ca un las de la locul accidentului si sa nu spui nimic, mi se pare lipsa de omenie. Masina mea a fost pur si simplu vandalizata", a declarat pentru wowbiz.ro vedeta Kanal D.

O alta varianta pe care merge bruneta este si ca isprava ar fi fost pusa la cale intentionat. Masina Adelinei Pestritu a costat nu mai putin de 60.000 de euro, iar reparatiile va trebui sa le suporte din propriul buzunar.

Nico, masina avariata in parcare

Adelina nu este singura care si-a gasit masina avariata. Nico si-a sarbatorit ziua de nastere la Ploiesti, iar abia cand s-a intors acasa, in Bucuresti, a descoperit ca autoturismul sau fusese lovit in parcare. Nici pana astazi politistii nu au descoperit faptasul, astfel ca artista a trebuit sa isi repare masina pe propria cheltuiala.

Daniela Gyorfi, cu bolidul sifonat

In urma cu cativa ani, si Daniela Gyorfi a avut parte de o surpriza extrem de neplacuta. Abia intoarsa din provincie, unde sustinuse mai multe concerte, blonda si-a gasit una dintre masini vandalizata in parcare. Pe langa faptul ca era lovita, avea si oglinzile smulse, fiind destul de plauzibila varianta lasarii unei "amintiri" de catre un fan suparat din cine stie ce motiv. 

Iuliana Marciuc, lovita in parcare

Ghinion a avut si prezentatoarea de la TVR, aflata in vacanta la Predeal cu Adrian Enache, cand si-a gasit masina avariata in parcarea restaurantului unde oprisera sa ia cina. "Intr-o tara civilizata as fi gasit un biletel din partea celui care mi-a avariat masina", a declarat atunci Iuliana. 

Masina lui Francesco Totti, lovita cu un bolovan

Unul dintre cei mai indragiti fotbalisti ai Italiei si-a gasit masina distrusa chiar in fata casei sale. SUV-ul lui Francesco Totti avea parbrizul spart si o multime de lovituri provocate cel mai probabil de un fan al echipei Lazio care a aruncat cu bolovani in masina.

Foto: libertatea.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare